Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hráč pokru stavil celý jackpot, ktorý vyhral, na jediné číslo: VIDEO, ako to celé dopadlo

Jack čaká, kam dopadne gulička Zobraziť galériu (2)
Jack čaká, kam dopadne gulička (Zdroj: facebook/Ant Samuel)

NOTTHINGHAM - Profesionálnemu hráčovi pokru Jackovi Codymu, ktorý si vďaka tejto hre dokázal zarobiť na pekný život, sa naposledy darilo aj v kasíne v anglickom Nottinghame. Po výhre turnajového jackpotu skonštatoval, že mal dobrý deň a treba ho osláviť.

Odkedy vyhodili dvadsaťdeväťročného Jacka z univerzity, ide mu karta. A to doslova. Hraním pokru si doteraz tento mladý Brit zarobil neuveriteľných 2,8 milióna libier (3,17 milióna eur) a zdá sa, že šťastena pri ňom stojí doteraz. Počas posledného turnaja UK Poker Championships, ktorý sa konal v kasíne v Nottinghame, vyhral jackpot vo výške 42 670 libier (48 380 eur). "Myslím, že to bol dobrý deň a treba ho osláviť," okomentoval svoj úspech výherca. 

Hráč pokru stavil celý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/Ant Samuel)

Následne sa rozhodol, že chce svoju výhru ešte zdvojnásobiť, a tak stavil peniaze na čiernu farbu. Ruletu roztočil samotný majiteľ kasína. Osud chcel, aby to Jackovi vyšlo. Všetci okamžite zaburácali nadšením a pogratulovali víťazovi. Priebeh šťastného momentu zdokumentovali viacerí hráči a video sa tak dostalo aj na sociálnu sieť. 

Viac o téme: VýhraPoker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu