Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Nehanebná dvojica sexovala pri hotelovom okne: Pred očami zákazníkov v krčme oproti

Nevadilo im, že boli všetkým na očiach Zobraziť galériu (2)
Nevadilo im, že boli všetkým na očiach (Zdroj: Youtube/Xtyle)

DAEJEON - Video, ktoré vzniklo v Južnej Kórei, koluje po sociálnej sieti, kde sa šíri ako vírus. Šikovnému kameramanovi sa totiž podarilo zachytiť pár v situácii, pri ktorej by bol najradšej sám. Takéto zábery naozaj patria len za dvere spálne, nikam inam.

Dvojica na videu sa naplno venuje sexuálnym radovánkam v hotelovej izbe v jednom z najväčších juhokórejských miest Daejeon. Nevieme, či im zatemnila mozog túžba po uspokojení najprimitívnejších pudov, alebo zábudlivosť, ale ich nadšenie pre vec bolo tak obrovské, až obaja aktéri úplne zabudli na to, že treba použiť závesy na okne. Ich milovanie sa tak stalo centrom pozornosti zákazníkov sediacich v krčme oproti a neuniklo ani okoloidúcim chodcom, ktorí po chvíli vytvorili pod oknami hotela burácajúce publikum.

VIDEO Nehanebná dvojica sexovala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Xtyle)

Všetko si všimli aj susedia ubytovaní vedľa milencov. V jednej chvíli dokonca vyliezli cez okno svojej izby, aby nakukli, čo sa to vedľa nich deje a z čoho je dav taký nadšený.  Avšak ani toto sexuchtivý pár nevyrušilo a naďalej si bezstarostne užívali jeden druhého. 

Viac o téme: Južná kóreaMilovanieSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu