Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka sa na hodine správala podivne: Bola ožratá, ale keď sa dozviete, ako sa opila!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PERTH - Žiaci si všimli, že ich učiteľka sa divne správa, a tak na to upozornili jej kolegov. Tí zistili, že bola opitá, no keď zistíte, kde mala svoje zásoby ukryté, neubránite sa smiechu. Upíjala si zo zahrievacej fľaše, čiže termoforu, ktorý sa bežne používa vtedy, keď je človeku zima. Zrejme asi aj jej bola.

Študenti na strednej škole v škótskom meste Perth si všimli, že ich učiteľka nie je celkom vo svojej koži. Jej správanie bolo čoraz podivnejšie, až nadobudli podozrenie, že je opitá. Privolali preto ďalších pedagógov, aby prišli situáciu skontrolovať. Tí potvrdili, že ich kolegyňa má vypité a keď prišli na to, kde mala schovaný alkohol, ostali v šoku. Našli ho v termofore, ktorý ukrývala v zásuvke pod stolom. 

Učiteľka sa na hodine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Žena bola tak opitá, že vôbec nezaregistrovala, že dvaja z jej študentov vyšli z triedy a po chvíli sa vrátili s niekoľkými členmi školského manažmentu. Okamžite bola vykázaná z triedy a suspendovaná za nevhodné správanie na pôde školy. Škótska pedagogická rada prípad odmietla komentovať. 

Viac o téme: ŠkótskoOpitá učiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu