Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Ruská brušná tanečnica pobúrila celý Egypt: Príliš provokuješ... a kde máš nohavičky?!

Krásna Ruska vyvolala pohoršenie Zobraziť galériu (2)
Krásna Ruska vyvolala pohoršenie (Zdroj: youtube/ daily news)

GÍZA - Vystúpenie brušnej tanečnice Jekateriny Andreevovej vyhodnotila egyptská polícia za poburujúce a zatkla ju po tom, ako sa záznam z vystúpenia objavil na sociálnej sieti. Miestni obyvatelia boli totiž pobúrení jej kostýmom, pod ktorý si údajne zabudla obliecť nohavičky.

Tridsaťjedenročná Jekaterina Andreevová vlastní so svojím manželom  tanečnú školu v Moskve a v súčasnosti pôsobí v egyptskej Gíze, kde tancuje v jednom z nočných klubov. Jej nedávne vystúpenie sa stalo tŕňom v oku miestnych úradov. Podľa nich totiž atraktívna Ruska tancovala bez spodnej bielizne. Ona ale tvrdí, že mala na sebe nohavičky telovej farby. Zdá sa však, že aj s týmto odtieňom majú v arabskej krajine problém. "Pravidlá pre tanečné výkony zaväzujú umelca nosiť spodnú bielizeň akejkoľvek farby okrem béžovej," vyjadril sa k prípadu prokurátor Hatim Fadl.

VIDEO Ruská brušná tanečnica
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ daily news)

Za pravdu prokurátorovi dali aj miestne médiá. Podľa nich je oblečenie Jekateriny jednoducho príliš provokatívne. Schvaľujú preto postup polície, ktorá Andreevovej zatknutie odôvodnila tým, že tanečnica podnecuje mladých ľudí k neposlušnosti a nemorálnosti. Prípad zatiaľ nie je uzatvorený, riešia ho právnici mladej Rusky, ktorá bola prepustenú na kauciu vo výške 270 eur a až do vyriešenia incidentu má zakázané vystupovať na území Egypta. 

Viac o téme: EgyptBrušná tanečnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu