Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Matky prezradili, v akej sexuálnej polohe otehotneli: Ich odpovede sú extrémne úprimné

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Na internete sa čerstvé mamičky podelili o svoje skúsenosti so sexuálnymi polohami, pri ktorých otehotneli. Niektoré z nich vôbec nesúhlasia s tvrdením, že predpokladom úspešného počatia je iba misionár a poloha na psíka, ale tvrdia, že zo sexu sa treba najmä tešiť.

Všetky mamičky, ktoré zverejnili svoje názory ohľadom počatia svojho potomka na stránke Babycentre.co.uk, boli mimoriadne úprimné a zhodli sa v tom, že otehotneli v čase, keď si sex užívali bez toho, aby vôbec na nejaké počatie mysleli.

Pripúšťajú, že čas otehotnenia si síce naplánovali a podporili ho zdravou stravou a sledovaním ovulácie, ale svoje otehotnenie spájajú najmä s pôžitkom pri milovaní, ktorý pociťovali. Vymenovanie mixu úspešných polôh to iba potvrdzuje a dokazuje, že pri počatí nie je vôbec dôležité sústrediť sa na sexuálnu polohu, ale lepšie je poriadne sa uvoľniť a na tehotenstvo vôbec nemyslieť.  

Matky prezradili, v akej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Dva dni sme to robili veľmi divoko. Viem, že som v tom čase otehotnela, ale naozaj neviem, v akej polohe, pretože sme to robili na misionára a potom som zasa jazdila na partnerovi," napísala jedna z žien. Druhá tvrdí, že divoká jazda na partnerovi sa jej naozaj vyplatila, pretože počas nej splodili obe svoje deti. Ďalšia zas nedá dopustiť na milovanie na psíka, pretože táto poloha je jej najobľúbenejšou a je si istá, že otehotnela práve vďaka nej. Medzi názormi žien boli ďalej často spomenuté lyžičky. Jedna z užívateliek si dokonca sexom liečila zápal hrdla a je presvedčená o tom, že otehotnela práve vtedy, keď ju manžel "liečil" v polohe na nožnice.

Sexuálne polohy, ktoré zvyšujú šancu otehotnieť: A mýty, ktorým určite neverte

Názory žien tak v tomto prieskume spochybnili tvrdenia odborníkov. Tí sa totiž zhodujú v názore, že na otehotnenie je najlepšia misionárska poloha a poloha na psíka, pretože penis sa dostáva najbližšie ku krčku maternice, takže spermie nemusia dlho "cestovať," aby dorazili do cieľa. Podľa výsledkov prieskumu otehotnelo vďaka misionárovi iba 48 percent mamičiek, na druhej priečke skončila poloha jazdkyne a iba 16 percent žien uviedlo, že počali v polohe na psíka.

Viac o téme: SexOtehotnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu