Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík kúpil dom a nechal v ňom odkaz pre budúcich majiteľov: Keď TOTO nájdu, trafí ich šľak

Kostra je schovaná pod doskami Zobraziť galériu (2)
Kostra je schovaná pod doskami (Zdroj: Facebook)

CAMBRIDGE - Svojský zmysel pre humor prejavil Carl Betson z Veľkej Británie a pod svoju novú záhradnú terasu podstrčil pre ďalšie generácie nález, ktorý určite vyvolá u budúcich majiteľov paniku. Napriek tomu považuje svoj nápad za geniálny, hoci mnohí jeho správanie označili za poriadne pritiahnuté za vlasy.

Pri vyrábaní novej drevenej terasy sa Carl pravdepodobne inšpiroval scénou z nekonečného britského seriálu Brookside, v ktorej jedna z postáv objaví na záhrade kostru človeka. On urobil niečo podobné a nápad naaranžovať pod dosky terasy maketu kostry považuje za zábavný.

Mladík kúpil dom a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Ani ma to veľa nestálo. Kostru som kúpil za dve libry (2,28 eura) a keď bude niekto v budúcnosti terasu prerábať a nájde ju, bude to zábava," okomentoval Angličan fotografiu, na ktorej je zdokumentovaný jeho diabolský nápad, a pochválil sa ňou na sociálnej sieti.

Jeho príspevok bol okamžite zavalený komentármi užívateľov, ktorí hodnotia tento počin ako skvelú recesiu. Niektorí dokonca prejavili ľútosť, že im nikdy nenapadlo nič podobné a nezanechali pre budúce generácie podobný odkaz v nehnuteľnostiach, ktoré v minulosti predali. Našli sa však aj takí, čo nápad poriadne skritizovali a nemyslia si, že je vtipné, keď niekto takýmto spôsobom desí budúcich majiteľov, ktorí budú zbytočne alarmovať políciu.  

Viac o téme: KostraOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu