Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž odložil nákupy s manželkou (†23): Nahnevaná žena mala spáchať tú najhoršiu vec

Deepika Dwivediová a jej manžel
Deepika Dwivediová a jej manžel (Zdroj: profimedia.sk)

LUCKNOW - Mladá žena údajne spáchala samovraždu po tom, čo jej manžel odložil spoločné nákupy o jediný deň. Deepak Dwivedi v sobotu svojej manželke Deepike oznámil, že s ňou bude môcť chodiť po obchodoch až na druhý deň, pretože je pracovne zaneprázdnený. Jeho životnú partnerku táto správa natoľko rozhorčila, že sa zavrela v izbe a nevpustila ho do nej ani na noc. Ráno ju našiel mŕtvu.

Obyvateľov šokovala samovražda šikanovaného dievčaťa (†14) z reklamy: Tvrdý odkaz otca

K tragickej udalosti došlo v dome v meste Lucknow v severoindickom štáte Uttar Pradesh. "Deepikina sesternica sa má budúci mesiac vydávať a ona chcela ísť nakupovať na svadbu," uviedol Deepak Dwivedi pre Daily Bhaskar.

"V sobotu ma Deepika požiadala, aby sme šli nakupovať, ale keďže som mal v kancelárii veľa práce, odložil som nakupovanie na druhý deň. To ju rozrušilo," dodal.

Keď prišiel večer domov, bola jeho žena stále poriadne nahnevaná a zamkla sa v izbe. Keď mu neotvorila dvere, musel spať vo vstupnej hale. Ráno sa s ňou chcel porozprávať, ale neodpovedala na jeho klopanie. Po vylomení dverí našiel už len jej mŕtve telo.

Dwivedi, štátny zamestnanec na odborne vzdelávania v miestnej samospráve, sa ženil iba pred rokom a v dome býval so svojím bratom a rodičmi.

Policajný dôstojný Cantt Tannu Upadhyay povedal, že rodina zosnulej nevzniesla proti manželovi žiadne obvinenia. Súhlasila však s pitvou, ktorej výsledky zatiaľ ale nie sú známe.

Viac o téme: SamovraždaNákupy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu