Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Chlapček udal škriatka Grincha: Chcel mu ukradnúť Vianoce! Neuveriteľná reakcia polície

Policajtka, škriatok Grincha a malý TyLon Zobraziť galériu (2)
Policajtka, škriatok Grincha a malý TyLon

MISSISSIPPI - Päťročný chlapček svojím odvážnym skutkom rozosmial polku zemegule. Celý vyľakaný schytil telefón a vytočil tiesňovú linku 911. Polícií povedal, že chce dať okamžite zatknúť škriatka Grincha. Vraj mu chce ukradnúť Vianoce. Viete, ako zareagovali muži zákona?

TyLon Pittman, chlapec žijúci v Mississippi sa v sobotu večer díval na vianočnú rozprávku v televízií. To, čo uvidel, ho veľmi vystrašilo. Zlý škriatok Grinch v rozprávke ukradol Vianoce. Chlapček Vianoce nadovšetko miloval a nechcel, aby mu ich Grinch prekazil. Keď si uvedomil, že je ešte príliš malý na to, aby škriatka chytil sám, zavolal políciu.

Keď si dispečeri na tiesňovej linke 911 vypočuli jeho príbeh, nesmiali sa. Polícia prišla k chlapcovi domov. TyLonovi rodičia nevedeli, čo sa deje. V sobotu večer im na dvere zabúchala polícia. Pýtali si ich synčeka.

„Nemôžem tomu uveriť! Môj päťročný brat zavolal políciu a povedal, že škriatok Grinch kradne Vianoce. Povedal, že nechce, aby Grinch ukradol aj tie jeho, a aby ho zatkli. A policajti naozaj prišli k nám domov!“ napísal na svojej sociálnej sieti TyLonov starší brat, TeDera Dwayne Graves.

 „Grinch ti určite neukradne tvoje Vianoce. Nedovolím, aby sa to stalo,“ povedala TyLonovi policajtka Lauren Develle. Chlapec zároveň policajtke povedal, že na Facebooku videl veľa videí, kde Grinch deťom ukradol Vianoce. Pár jej ich dokonca aj pustil.

„Tak čo budeš robiť ak ich Grinch ukradne aj mne?“ opýtal sa TyLon policajtky. „Chcem aby ste ho okamžite zatkli a vzali ho do väzenia,“ rozkázal TyLon. Policajtka nakoniec malého TyLonoa dokázala ubezpečiť, že zlý Grinch mu naozaj Vianoce neukradne. TyLon jej poďakoval a s rodinou si tak môže užiť naozajstné čaro Vianoc.

Viac o téme: VianoceGrinchTyLon Pittman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu