Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Drsný experiment v priamom prenose takmer zabil moderátorku: Stačili centimetre a bola by mŕtva

Raketa vylietava do vzduchu Zobraziť galériu (3)
Raketa vylietava do vzduchu (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Prírodovedný experiment v austrálskej televízii sa takmer skončil katastrofou. Jedna z moderátoriek sa zapojila do pokusu s coca colou. Obsah fľaše však nekontrolovane vybuchol a len o pár centimetrov minul moderátorkinu tvár.

Youtuberový vlogger Jacob Strickling vykonal v priamom prenose rannej šou Studio 10 na televízii Network Ten demonštroval pokus s coca colou, do ktorej primiešal kvapalný dusík. Chcel tak zistiť, či šumivý nápoj naozaj vybuchne. Všetky experimenty môžu byť nebezpečné, preto mal Strickling a aj moderátorky oblečené laboratórne plášte a na očiach nasadené bezpečnostné okuliare.

Drsný experiment v priamom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Po tom, ako sa Jacobovi úspešne podarilo odpáliť jednu coca colovú raketu k oblakom, vyzval moderátorku Natarschu Bellingovú, aby mu v ďalšom odpálení rakety pomohla. Prúd však vystrelil nepredvídateľnou trajektóriou a len o malý kúsok minul Natarschinu tvár. Chyba nastala na strane Bellingovej. 

Drsný experiment v priamom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Tá pripustila, že nevenovala pozornosť Stricklingovi, keď jej vysvetľoval, čo má pri experimente robiť. Mala obrovské šťastie, pri incidente mohla totiž utrpieť smrteľné zranenia. Video zobrazuje, ako silný prúd odtrhol vetvu stromu v Nataschinej blízkosti. Situáciu hravo odľahčil samotný vlogger, keď povedal: "Vravel som vám, že toto bude to najlepšie živé vysielanie!" Moderátorka utrpela dočasnú hluchotu pravého ucha. Ani tú neopúšťal humor a žartovne požiadala Stricklinga o jeho poistné údaje. 

Viac o téme: AustráliaExperimentCoca cola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu