Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík otvoril vianočný pozdrav od strýka a tety a vybuchol do rehotu: Pikantný odkaz na FOTO

Roba odkaz v pohľadnice dobre pobavil
Roba odkaz v pohľadnice dobre pobavil (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Rob nemohol uveriť tomu, čo mu napísali teta a strýko vo vianočnom pozdrave, ktorý od nich pred pár dňami dostal. Má to ale, na rozdiel od samotného textu, nevinné vysvetlenie. Dostať takúto pohľadnicu od rodiny, asi by sa nezdržal smiechu nikto.

Rob Cook zverejnil na Twitteri odkaz, ktorý mu teda Les a strýko Roy napísali do vianočnej pohľadnice. "Have a fun one a try not to work too hard," stálo v odkaze, čo v preklade znamená "maj pekné sviatky a nepracuj toľko.". No na prvý pohľad to vyzeralo tak, akoby napísali "wak" či "wank", čo znamená masturbovať. Celý odkaz teda mohol vyznieť tak, aby mladík, ktorý pracuje ako divadelný producent, toľko neonanoval. 

Lesley a Rob našťastie zobrali celú vec s nadhľadom. Keď sa dozvedeli, že ich pozdrav sa stal hitom na internete, len sa pousmiali a situáciu vysvetlili ako nevinné nedorozumenie. Lesley si ale na to konto neodpustila vtipnú poznámku, keď svojmu synovcovi v esemeske napísala: "Nerob ani to (masturbovanie), oboje je pre teba zlé." 

Viac o téme: MasturbáciaVianočný pozdrav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu