Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladú mamičku v supermarkete strašne zahanbila neznáma žena: FOTO vám prezradí prečo

Charlie sa poznámka veľmi dotkla Zobraziť galériu (2)
Charlie sa poznámka veľmi dotkla (Zdroj: Facebook)

GALLOWAY - Dvojnásobná mamička z Ohia si počas nakupovania vypočula ostrú kritiku na svoju postavu. Neznáma žena si nekládla servítku pred ústa a drzo okomentovala jej oblečenie. Atakovaná matka si želá jediné, aby ľudia dbali na city ostatných.

Charlie Stevensová napísala na Facebooku o tom, ako si pri nakupovaní darčekov všimla ženu, ktorá na ňu nápadne zazerala. Neznáma k nej pristúpila a nemiestne sa vyjadrila na adresu jej oblečenia. 

"Nenávidím, keď na mňa ľudia len tak zazerajú. Po pár minútach za mnou prišla a povedala: "Myslím, že vaše oblečenie je vám príliš malé. Neurazte sa, ale ste príliš veľká na to, aby ste mali na sebe tento typ oblečenia"," napísala Charlie, ktorú krutý komentár veľmi rozrušil. "Zostala som stáť ako obarená. A rozplakala som sa," hovorí mamička z Ohia.

Napokon neznáma nakupujúca dodala, že sa nesnaží byť zlomyseľná, ale Charlie by podľa nej mohla v budúcnosti prehodnotiť svoj outfit predtým, než vyjde von na ulicu. Po tomto incidente Stevensová nedokončila svoj nákup, nasadla do auta a celú cestu preplakala.

Mladú mamičku v supermarkete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Prečo sú  ľudia takí bezcitní? Nie je tajomstvom, že som v priebehu rokov pribrala. Porodila som dve deti, je pochopiteľné, že sa to stalo," vyžalovala sa na sociálnej sieti. Pre verejnosť má vďaka tejto skúsenosti jediný odkaz, aby ľudia predtým, než niečo urobia alebo povedia, popremýšľali nad citmi druhých ľudí.

Viac o téme: ObezitaUrážkyPosmech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu