Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chlapček (6) zarába 11 miliónov ročne: Boháč vďaka tomu, čo kedysi robil každý z nás

Ryan robí len to, čo iné deti Zobraziť galériu (3)
Ryan robí len to, čo iné deti (Zdroj: youtube/Ryan ToysReview)

NEW YORK - Iba šesťročný chlapec zarába milióny ročne. Robí pritom presne to isté, čo ostatné deti. Hrá sa a skúša nové hračky. Jeho mamina sa však prejavila ako šikovná manažérka a zverejňovaním synových videí na serveri YouTube zabezpečila svojej rodine kráľovský príjem.

Malý Ryan je ako iné deti v jeho veku. Rád sa hrá s autíčkami, vláčikmi a ešte radšej objavuje nové hračky. Jeho hravosť a úprimná radosť zaujala užívateľov YouTube natoľko, až sa minulý rok na zozname najlepšie platených používateľov zaradil na ôsme miesto. Pre chlapčeka a jeho rodinu to znamená, že si každoročne pripíšu na svoje konto tučnú sumu, o ktorej väčšina rodín iba sníva. Podľa časopisu Forbes od júna 2016 do júna 2017 za svoje videá zinkasoval neuveriteľných 11 miliónov dolárov (9,3 milióna eur). 

Chlapček (6) zarába 11
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Ryan ToysReview)

Pochopiteľne, že jeho rodičia sršia spokojnosťou. Ryanova matka je učiteľka a svoje povolanie už dávno zavesila na klinec. Prišla na to, že veľké peniaze nijako nesúvisia s každodennou drinou a rodinný rozpočet vylepšuje zverejňovaním synových videí.

Chlapček (6) zarába 11
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Ryan ToysReview)

Paradoxne ju k takémuto spôsobu obživy priviedol práve jej syn, a to ešte v roku 2015. Vtedy sa jej spýtal, prečo ešte nie je na Yotube, keď už všetci jeho kamaráti sú. Matka mu splnila želanie, kúpila mu nové hračky a začali nakrúcať. Vôbec vraj netušila, že Ryanove videá budú tak úspešné a rodinu skvelo zabezpečia. Ryan má dve sestry - dvojičky a pre všetkých už rodičia založili trustový fond.

Viac o téme: Youtube Bohatstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu