Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mužovi sa v záhrade chytilo do pasce obrovské monštrum na FOTO: A bude to ešte horšie!

Daren pózuje s obrovským potkanom Zobraziť galériu (3)
Daren pózuje s obrovským potkanom (Zdroj: profimedia.sk)

NEW ALRESFORDE - S gigantickým úlovkom sa pochválil Angličan po tom, ako sa mu podarilo chytiť do pasce obrovského potkana. Tvrdí, že vďaka odolnosti voči jedovatým látkam nebude v budúcnosti hlodavec s takýmito rozmermi žiadnou raritou.

Hlodavca, ktorého sa podarilo chytiť do pasce v dome Darena Georgea, by nechcel mať doma určite nikto. Paradoxom je, že muž pracuje ako deratizér, ale pre tento úlovok nemusel nikam chodiť, pretože prišiel priamo do jeho záhrady. "Potkanov je naozaj veľmi veľa. Stále mám nastraženú pascu," hovorí Daren. "Už som toho videl vo svojej práci naozaj veľa. Ale toto ma zaskočilo."

Mužovi sa v záhrade
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Potkan, ktorý meral pol metra, je naozaj raritou, ale George upozorňuje, že v budúcnosti nebudú takéto gigantické hlodavce ničím výnimočným. "Potkany sú stále viac a viac odolné voči jedom. A v mestách sa povaľuje veľa odpadu, majú čo žrať a potom sa neprimerane množia," opisuje nelichotivú realitu. 

Mužovi sa v záhrade
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Deratizér zároveň upozorňuje, že mestské úrady by mali toto všetko riešiť ako seriózny problém. V jeho firme napríklad zvažujú, že do boja s hlodavcami zapoja roboty, keďže chemické prípravky pomaly zlyhávajú. 

Viac o téme: Potkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu