Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenka snívala o svadbe so svojím priateľom z Nemecka: Po siedmich rokoch prišiel šok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR AP, TASR Vladimír Benko, FB/Priznania žien)

BRATISLAVA - Mladá Slovenka už odmalička snívala o krásnej rozprávkovej svadbe. Videla sa v nádherných bielych šatách a bola si istá, že našla toho pravého. Avšak ani vo sne jej nenapadlo, že jej pán Božský to vníma inak. Po siedmich rokoch vzťahu a dvoch deťoch jej otvoril oči. To, čo jej pred svadbou povedal, ju šokovalo.

Na sociálnej sieti sa mladá Slovenka zdôverila so svojím problémom tisíckam žien. Na Facebooku prostredníctvom verejnej skupiny Priznania žien prosí o radu. Ona je skromná Slovenka a jej snúbenec je Nemec z bohatej a vplyvnej rodiny.

Po siedmich rokoch bezproblémového vzťahu a dvoch zdravých deťoch prišiel konečne rad na svadbu. Myslela si, že ako prvé začnú riešiť dátum, kostol, hostinu, ale opak bol pravdou. Snúbenec jej dal prísne ultimátum. Buď podpíše predmanželskú zmluvu a vezmú sa, alebo, keď nebude zmluva, nebude ani žiadna svadba.

Mladá Slovenka zostala v tej chvíli ako obarená, nemohla uveriť vlastným ušiam. Po toľkých rokoch a dvoch deťoch prvé, čo mu napadlo, je rozvod? Je to kvôli tomu, že je Nemec a je bohatý? Neverí mi alebo ma už nemiluje? pýtala sa v duchu mladá žena.

Mladú Slovenku jej snúbenec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR AP, TASR Vladimír Benko, FB/Priznania žien)

Zároveň sa zdôverila, že ak by predmanželskú zmluvu podpísala, musela by sa vzdať domu, peňazí a aj nároku na výživné. Čo by potom robila, ak by naozaj k rozvodu došlo? Kam by sa s deťmi odsťahovala? Nemali by strechu nad hlavou a ani peniaze na živobytie.

Priznala sa, že už ani nemá chuť na svadbu. Po vytriezvení zo sklamania začala o všetkom pochybovať. Sama seba sa teraz pýta, s kým vlastne prežila sedem rokov svojho života. Kto je jej otec detí? Je z neho iný človek?

Skormútená Slovenka s dvoma deťmi sa v sociálnej skupine ďalej priznala, že ak predmanželskú zmluvu odmietne, ako sa na ňu bude pozerať on a jeho rodina? Budú si myslieť, že s ním je len pre jeho peniaze? Mladá žena prosí o radu. 

Viac o téme: Priznania žienPredmanželská zmluva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu