Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strážnik išiel skontrolovať verejné WC, pohľad dovnútra ho dorazil: Nechutná sexšou dôchodcov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NOTTINGHAM - Toalety obchodného domu v anglickom Nottinghame iba nedávno preslávil párik sexuchtivých seniorov. Zaujímavosťou ale je, že nešlo o dvojicu opačného pohlavia, ale dvoch dedkov. Po tom, ako ich počas intímneho aktu prichytila bezpečnostná služba, boli obaja obvinení a postavení pred súd.

Nevedno prečo si šesťdesiatosemročný Gerry Joyce a o päť rokov starší Charles Lowe vybrali verejné toalety nákupného centra, aby ukojili svoje sexuálne chúťky. Oboch seniorov prichytil pri čine člen strážnej služby o desiatej dopoludnia. "Vstúpil som na záchod a uvidel ako obaja muži stáli nalepení na sebe vedľa umývadiel. Jeden mal stiahnuté nohavice a druhý vykonával orálny akt," opísal nie veľmi príjemný pohľad ochrankár Lee Shepherd. Muž  si vraj potom rýchlo vytiahol nohavice nahor.

Strážnik išiel skontrolovať verejné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pred súdom obhajcovia tvrdili, že ich klienti sa predtým nepoznali a k uvedenému sexuálnemu aktu došlo iba náhodou. Obvinení popreli, že by niečo podobné predtým praktizovali na verejnosti. Lowe sa pojednávania nezúčastnil, pretože po zatknutí sa psychicky zrútil a bol hospitalizovaný. Joyce mal kvôli sexuálnemu trestnému činu problémy so zákonom už v roku 1978 a musel  navštevovať povinný výchovný skupinový program. 

Snívate o sexe na toaletách v lietadle? Kvôli TOMUTO by ste naň mali zabudnúť

Obaja dôchodcovia zinkasovali za svoj čin pokutu vo výške 120 libier (134 eur) a majú zákaz vstupu do obchodných centier Victoria Centre, Broadmarsh a Derby v Nottinghame.

 

Viac o téme: SexOrálVerejné toalety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu