Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jana si zmenila profilovku na Facebooku na túto FOTO: Spustilo sa nenormálne šialenstvo

Janu výsledky jej experimentu neprekvapili Zobraziť galériu (3)
Janu výsledky jej experimentu neprekvapili (Zdroj: Facebook)

BRONTE - Mladá Austrálčanka sa podujala vykonať zaujímavý experiment. Chcela vedieť, čo sa stane, keď si zmení fotku na sociálnej sieti za nejakú vyzývavú. To, čo sa následne spustilo, bolo totálne šialenstvo. Pre mužov jej prsia pôsobili doslova ako magnet a zaplavili ju správami s rôznym obsahom.

Prsia, kozy, cecky, nech ich voláte akokoľvek, jedno je isté; muži ich milujú a radi sa na ne pozerajú. Myslí si to aj Jana Hockingová z Austrálie, ktorá chcela zistiť, čo sa stane, keď si zmení profilovú fotku na Facebooku. Tú pôvodnú, úplne obyčajnú, vymenila za vyzývavý záber, na ktorom je vysmiata a opálená. A najmä na nej vidno jej vyvinutý hrudník zakrytý len úspornými bikinami. 

Jana si zmenila profilovku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Po tejto "malej" zmene sa začali diať divy. Počet žiadostí o priateľstvo u Jane rapídne stúpol, za posledný mesiac ich dostala neuveriteľných päťtisíc! Dievčine to rozhodne lichotilo a záujmom žiadateľov bola potešená, no zároveň ju to prinútilo zamyslieť sa, či sú prsia naozaj až tak podstatné. 

Jana si zmenila profilovku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Okrem nevinných správ, v ktorých Hockingovú muži pozývali na rande, dostala aj množstvo nechutných návrhov. "Písali mi všelijakí úchyláci a dávali mi návrhy a dokonca posielali linky na pornostránky," povedala pre portál News.com.au.

Jana si zmenila profilovku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Jana sa však tieto reakcie snaží brať s nadhľadom a pripomína fakt, že hoci čumenie na ženské prsia sa môže niekomu zdať ako neslusné, pravdou je, že to má na mužské myslenie pozitívny efekt. Aspoň tak hovoria výsledky štúdie z roku 2012, o ktorej informoval časopis Archives of Internal Medicine. 

Viac o téme: Prsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu