Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zatkli sexi speváčku, nechutne sa mazná s banánom: Pohoršuje toto VIDEO aj vás?

Shyma to podľa úradníkov prehnala Zobraziť galériu (4)
Shyma to podľa úradníkov prehnala (Zdroj: YouTube)

KÁHIRA - Egyptská popová speváčka Shaimaa Ahmedová (25), známa pod umeleckým menom Shyma, bola zatknutá za "podnecovanie sexuálnej neviazanosti" kvôli hudobnému videoklipu, v ktorom veľmi sugestívnym spôsobom konzumuje banán. Navyše sa na záberoch objavila iba v spodnej bielizni pred triedou mladých mužov.

Ženích v Egypte zažil najhoršiu rozlúčku so slobodou: Počas osláv schytal guľku do...

Na tabuli je provokatívne napísané "Trieda č. 69" a speváčka sa venuje erotickému jedeniu jablka, či banánu a nalievaním mlieka na ovocie.

Zatkli sexi speváčku, nechutne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Videoklip k skladbe I Have Issues vyvolal na sociálnych sieťach v konzervatívnom Egypte rozhorčenie a diskutovalo sa o ňom aj v televíznych talkšou.

Bezpečnostné úrady informovali, že Shymu minulý týždeň na základe záplavy sťažností zatkli a prokurátor nariadil v pondelok jej zadržanie na ďalších sedem dní.

Zatkli sexi speváčku, nechutne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Začiatkom tohto mesiaca zase istú libanonskú popovú hviezdu pokarhali egyptské úrady za to, že vystúpila na javisko v šortkách.

Haifa Wehbeová (41) tvrdí, že ju pozvali na výsluch po tom, čo sa na univerzite v Káhire predviedla v olivovozelených mini kraťasoch.

Zatkli sexi speváčku, nechutne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Jej výkon údajne sledovala novinárka, ktorá bola taká rozrušená, že sa sťažovala na polícii. Tá sťažnosť postúpila Syndikátu egyptských hudobníkov, ktorý si predvolal speváčkinho manažéra a varoval ho, aby si vyberala oblečenie, ktoré "zohľadňuje tradície a zvyky egyptského ľudu".

Viac o téme: BanánVideoklipZatknutieEgyptShaimaa AhmedShyma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu