Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nebavil ho život, rozhodol sa opustiť manželku a sedem detí: Teraz je z neho 6-ročné dievčatko

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Twitter)

TORONTO – Rola sedemnásobného otca a oddaného manžela ho omrzela. 46-ročný muž opustil svoju rodinu, aby si splnil sen - odišiel žiť ako šesťročné dievčatko.

Stefonknee Wolscht

Považuje sa za najšťastnejšie dievčatko na svete. Stefonknee Wolscht je meno 6-ročného dievčatka celého odetého v ružovom, avšak v tele 46-ročného Paula.

Dospelý Kanaďan sa vo svojom tele necítil dobre, nestotožňoval sa so svojou identitou. 

Nebavil ho život, rozhodol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: DailyExtra)
​Jeho Vnútorný hlas a intuícia ho zaviedli k tomu, aby začal nový život – ako 8-ročné dievčatko. Jeho manželka už dlhšie na Paulovi evidovala zmeny. Najprv si myslela, že len miluje ženskú módu, ale po stretnutiach s podobnými prípadmi pochopila, že pravda je iná.

Osem ročné dievčatko žijúce
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Jedného dňa celej svojej rodine oznámil, že v skutočnosti nie je Paul. Otvorene povedal, že chce ísť na hormonálnu terapiu a stať sa ženou. Jeho rodina ostala v šoku, nešťastnému Paulovi dala ultimátum. Buď to odvolá alebo odíde z domu. Paul nasledoval svoje šťastie a teraz žije ako dievčatko Stefonknee, ktoré medzi seba prijala jedna kanadská rodina. Prostredníctvom adopcie Stefonknee našla chýbajúcu lásku a porozumenie. Adoptívna rodina má dievčatko, ktoré ale túžilo po mladšej sestričke. Stefonknee tak zmenila svoj vek z osem rokov na šesť.

Osem ročné dievčatko žijúce
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Pre Paula/Stefonknee to nebolo ľahké, po odchode od rodiny sa vydávala jedna z jeho dcér. Avšak chcela mať na svadbe otca a nie malé dievčatko. Pozvala ho pod podmienkou, že na jej svadbu príde ako muž, v obleku a bude sedieť v zadnej lavici. Stefonknee tento prístup natoľko ublížil, že sa pokúsila o samovraždu. Dnes žije šťastným a pokojným životom a ďakuje Bohu, že jej samovražda dopadla neúspešne. Za jej dočasné zlyhanie vraj mohli problémy dospelých, na ktorých riešenie nemala silu.

Malé dievčatko sa snaží aj zarobiť nejaké peniaze, aby pomohlo svojej novej rodine. Odhŕňa sneh susedom a so svojou malou sestričkou milujú kreslenie. Momentálne si nedokáže predstaviť lepší život a aj keď na svoju minulosť nezabudla, sústredí sa predovšetkým na svoju sľubnú budúcnosť. 

Viac o téme: Stefonknee Wolscht
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu