Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Tínedžeri nakrútili vlastnú smrť: Žartovali v aute, keď sa spustila streľba z helikoptéry

Traja tínedžeri boli na mieste mŕtvi Zobraziť galériu (3)
Traja tínedžeri boli na mieste mŕtvi (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Skupina tínedžerov nafilmovala svoju vlastnú smrť, keď ich zastrelila polícia počas nakrúcania videa, ktoré chceli zverejniť na sociálnej sieti. Muži zákona ich podozrievali z obchodovania s drogami.

Štyria tínedžeri robili živý prenos z auta, v ktorom sa viezli, keď ich zasiahla paľba ozbrojených policajtov z helikoptéry letiacej nad nimi. Ich kamaráti na Facebooku sa tak v priamom prenose prizerali tomu, ako umierali. 

FOTO Tínedžeri nakrútili vlastnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladíci boli podľa všetkého členmi gangu, ktorý obchodoval s drogami. V aute sa smiali a žartovali a v pozadí hrala hlasná hudba. Potom sa spustila streľba, ktorá vystriedala hudbu. Mobil, ktorým pasažier nakrúcal desivé momenty, spadol na zem a obraz sa rozmazal. Traja tínedžeri zomreli hneď na mieste, štvrtý utrpel zranenia. 

FOTO Tínedžeri nakrútili vlastnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO Kráľovná krásy zachytila vlastnú smrť: Posledné sekundy pred tragickou nehodou

Video zachytávajúce hrôzu sa na krátky čas objavilo na internete, kde ľudia nadšene aplaudovali policajnej akcii. „Banditi idú do pekla. Milujem políciu,” napísal Marcia Borges. Doteraz nie je známe, prečo sa polícia nepokúsila podozrivých najprv zatknúť, ale hneď na nich začala strieľať. 

Brazílske Rio de Janeiro už dlhý čas nevie vyriešiť problém s kriminálnymi gangmi, ktoré vznikajú najmä v miestnych slumoch alebo favelách, a často napádajú turistami vyhľadávané miesta. 

Viac o téme: StreľbaRio de janeiroPolícia Drogový gang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu