Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývalí zamestnanci McDonaldu radia: Toto JEDLO si tam nikdy neobjednávajte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Bývalí zamestnanci siete rýchleho občerstvenia McDonald's radia, ktoré jedlo by ste si tam nemali nikdy objednávať. Teda aspoň za predpokladu, že vždy chcete dostať čerstvý pokrm. Lebo jeden typ hamburgera vám vraj čerstvý nikdy nepredajú.

Užívatelia na Reddite diskutovali o tom, ktoré jedlo je najlepšie pri návšteve McDonaldu vynechať. Zhodli sa na tom, že Filet-O-Fish je tou voľbou, ktorú by ste si mali odpustiť. Len málokedy sa totiž vraj podáva čerstvý. Ak aj napriek tomu dostanete na tento fishburger chuť, užívateľ Exiled-Biblu radí, čo v tom prípade treba predavačovi povedať. 

Tajné VIDEO odhalilo nechutné praktiky vo fast foode: Predavačovi došiel chlieb, tak...

"Povedzte, že filet-o-fish chcete na objednávku. To znamená, že vám ho pripravia čerstvý a nepredajú vám ten, ktorý je položený na vyhrievanej poličke už niekoľko hodín. Počkáte si síce o päť minút dlhšie, ale bude to stáť za to." Jeho slová potvrdil ďalší užívateľ, ktorý napísal, že v McDonalde kedysi sám pracoval. "Fishburger sa nepodáva čerstvý ani náhodou. Dajte si tam radšej niečo iné."

Bývalí zamestnanci McDonaldu radia:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Samozrejme nikto nečaká, že vo fast foode vám naservírujú také jedlo, aké sa podáva v reštauráciách s michelinskou hviezdou. Očakávanie, že dostanete jedlo, ktoré aspoň čiastočne pripomína to, ktoré je vyobrazené na menu, je ale oprávnené a úplne namieste. To sa však v realite častokrát nedeje. 

Oficiálne vyjadrenie spoločnosti McDonald´s

"McDonald´s po celom svete kladie veľký dôraz na kvalitu a zdravotnú bezchybnosť svojich produktov. Všetky suroviny, ktoré McDonald´s na výrobu jedál používa, sú vždy kvalitné, bezpečné a rešpektujú hygienické a zdravotné normy krajiny, v ktorej pôsobí. Súčasne však platí, že tieto normy sa v jednotlivých krajinách líšia" hovorí Zuzana Svobodová, riaditeľka oddelenia PR a komunikácie pre Českú republiku a Slovensko spoločnosti McDonald’s.

"Filet O Fish sa na Slovensku a v Čechách pripravuje spravidla až vo chvíli objednania. Stanovený čas na uchovanie pripraveného plátku rybieho filé je maximálne 20 minút. Rovnako tak, ako je to v prípade kuracieho mäsa (chicken McNuggets, kurací plátok do McChicken alebo grilované/smažené mäso do Caesar šalátu). Keďže v prípade Filet o Fish nejde o najpredávanejší produkt, pripravuje sa až v čase objednania (doba prípravy je cca 5 minút), aby reštaurácia predchádzala zbytočnej likvidácii tohto burgra" uzavrela.

Viac o téme: HamburgerMcdonaldFast food
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu