Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Mág chcel očistiť svoje telo aj dušu: Nechtiac sa v hrnci uvaril zaživa, pekelné VIDEO

Lima vyťahujú z horúceho pekla Zobraziť galériu (3)
Lima vyťahujú z horúceho pekla (Zdroj: youtube/Hoai Long)

SUALA SANGLANG - Samozvaný mág strašným spôsobom pripravil sám seba o život. Chcel očistiť svoje telo aj dušu, a tak sa ponoril do vriaceho woku. Že to bol totálne šialený nápad, muselo byť každému jasné už od začiatku.

Šesťdesiatosemročný Lim Ba precenil sám seba, keď si myslel, že je nesmrteľný. Chcel vykonať telesnú aj duševnú očistu, a to tak, že sa ponoril do kotla vyhriateho ohňom. Stalo sa tak počas predvádzania "magického čísla" v čínskom chráme v malajzijskom meste Suala Sanglang. 

Diváci v napätí sledujú jeho vystúpenie, tlieskajú a usmievajú sa. Že niečo nie je v poriadku, si všimli až po tom, ako začuli zúfalé klopanie vychádzajúce zo žhavého woku spolu s "ľudskou parou". Hrozivé zábery ukazujú, ako mága prezývaného "Čierny pes" vytiahli z kotla, kedy už mal byť v bezvedomí. Medici sa ho pokúšali oživiť, no mohli ho už len prehlásiť za mŕtveho. Ako príčinu Limovej smrti koroner určil masívny infarkt a popáleniny druhého stupňa. 

Mág chcel očistiť svoje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Hoai Long)

Baov mladší syn Kang Huai priznal, že jeho otec užíval tabletky na hypertenziu a mal ťažkosti s dýchaním. Aj napriek prosbám, aby sa o riskantný kúsok nepokúšal, Lim toto číslo predvádzal neuveriteľných desať rokov! Najviac strávil v pekenom kotle 75 minút. 

Mág chcel očistiť svoje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Hoai Long)

Čierny pes bol považovaný za taoistické médium, ktoré je súčasťou čínskeho náboženstva. Kladie dôraz na život v harmónii s Tao. Prezident Federácie taoistickej asociácie v Malajzii tvrdí, že podobné rituály sa takmer vôbec nepraktikujú. Podľa neho ide skôr o magické predstavenie. Podobné rituály sa vykonávajú s cieľom prilákať nových zverencov a ukázať fyzickú vytrvalosť. Chrám, v ktorom sa tragický incident odohral, oznámil, že zruší všetky zábavné vystúpenia na počesť pamiatky zosnulého mága. 

Viac o téme: ČínaSmrťMág
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu