Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina chcela otestovať najlepšiu kamarátku: Poslala za ňou svojho frajera, VIDEO končí slzami

Dvojica si očividne dobre rozumela Zobraziť galériu (3)
Dvojica si očividne dobre rozumela (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

LOS ANGELES - Mladá žena mala podozrenie, že nemôže veriť svojej najlepšej kamarátke. Rozhodla sa ju preto otestovať, a to tak, že za ňou poslala svojho priateľa, aby ju zviedol. Podarilo sa to, lenže nakoniec sa tento šialený experiment

Kelsey chcela zistiť, či môže dôverovať svojej dobrej kamarátke Britney. Prehovorila preto svojho priateľa Sama, aby za ňou zašiel a pokúsil sa ju zviesť. Podľa toho, ako Britney zareaguje, sa potom zariadi.. "Cítim, že jej nemôžem veriť. Je ten typ dievčaťa, ktoré si začne s niekým, kto už niekoho má," vysvetľuje mladá Američanka. 

Dievčina okamžite oľutovala, že skúšala priateľovu vernosť: PRIZNANIE, z ktorého ju zamrazilo

Sam sa následne dohodne s Britney, že zájdu spolu na kávu. Kelsey ich stretnutie pozoruje z miesta obďaleč. Dvojica vedie spočiatku nevinnú konverzáciu, pričom padne reč aj na Britneyine nadchádzajúce narodeniny. Sam sa chopí svojej role až prekvapivo dobre a svojej spoločníke sa ponúkne, že ju vezme na narodeniny von. "Len ty a ja," ozve sa z jeho úst. 

Dievčina chcela otestovať najlepšiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

Brunetka sa okamžite chytí a zahlási: "Myslím, že vieš, sa mi páčiš. Chcela by som mať takého frajera ako si ty." Sam nato šokujúco povie, že sa aj tak chce rozísť s Kelsey. "Keby som sa s ňou teraz rozišiel, chcela by si byť so mnou?" spýta sa. Kelsey, ktorá medzičasom očividne poriadne znervóznela, v tomto momente žiada, aby bolo nahrávanie zastavené. Už je ale neskoro a stane sa svedkom toho, ako sa dvojica pobozká. 

Dievčina chcela otestovať najlepšiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

To podvedenú dievčinu poriadne naštartuje a priateľa konfrontuje. Ten sa bráni slovami, že len robil to, čo od neho chcela. "Áno, mala si pravdu, Britney je presne taká, ako si si myslela," skonštatuje Sam. Nie je známe, či dvojica spolu po tomto nevydarenom experimente ostala, no Kelsey sa po ňom očividne hnevala viac na svojho priateľa ako na kamarátku. A zjavne tam boli aj slzy. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu