Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mama si chcela s deťmi spraviť rodinnú FOTO: Keď uvidela výsledok, zhrozila sa

Mama netušila, čo stvárajú jej deti Zobraziť galériu (2)
Mama netušila, čo stvárajú jej deti (Zdroj: Twitter)

INDIANAPOLIS - Matka z amerického štátu Indiana sa chcela odfotiť so svojimi deťmi. Keďže túžila na nej ukázať, ako sa všetci veľmi milujú, povedala im, aby každý rukami znázornil písmeno zo slova "láska". Nečakala však, že nakoniec z toho vznikne úplne iné slovo.

Nie je nad krásne strávený čas so svojou milovanou rodinou. Niečo podobné sa preháňalo hlavou mame Sydney Kingovej, keď  sa rozhodla zorganizovať fotenie svojich detí. Nešlo však o obyčajnú fotku, chcela, aby sa jej dve dcéry, syn a ona sama postavili vedľa seba a pomocou rúk vytvorili slovo love, čiže láska. Zatiaľ čo ona správne ukázala písmeno "O", jej ratolesti si neodpustili trochu srandy a namiesto lásky vyhláskovali slovo COCK, čiže mužský pohlavný úd. 

Mama si chcela s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Keď Američanka uvidela výsledný záber, nebola veľmi nadšená, no nakoniec sa nad tým pousmiala. "Och bože, vôbec si našu mamu nezaslúžime. Chcela len, aby sme na rodinnej fotke vytvorili slovo láska. Nemala ani len tušenie," napísala dvadsaťročná Sydney na Twitteri. 

Mama si chcela s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Snímka sa stala na sociálnej sieti veľmi populárnou, doteraz ju lajklo už zhruba 140-užívateľov. Snáď sa rodine nakoniec podarilo vytvoriť novú fotografiu, ale tentoraz už v správnom znení. 

Viac o téme: Rodinná fotografia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu