Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženám na ulici neznámy čudák dáva lístočky: Znechutenie z toho, o čo ich v nich žiada

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MIDDLESBROUGH - V uliciach anglického mesta Middlesbrough sa potuluje muž, ktorý diskrétnym spôsobom oslovuje ženy a požaduje od nich nie zas až tak diskrétne stretnutia. Na lístočku píše, že má záujem iba o jednorazové schôdzky, za ktoré je ochotný zaplatiť. Oslovené ženy sa už spojili cez sociálnu sieť, aby varovali ostatné.

Neznámy muž rozdáva ženám, ktoré sa v meste pohybujú osamotené, lístočky s návrhom na schôdzku. Otvorene v nich píše, že ide o diskrétny druh stretnutia bez akýchkoľvek záväzkov. Jedna zo žien už kontaktovala facebookovú stránku Facebook News & Incidents on Teeside, aby upovedomila ostatné ženy z okolia o zvláštnom správaní tohto muža. Diskusia na stránke rozdelila oslovené ženy do dvoch skupín. Jedny tvrdia, že anonymný čudák pácha zločin, iné si myslia, že je jednoducho osamelý, zúfalý a nedokáže nadviazať známosť iným spôsobom.

Ženám na ulici neznámy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/News and Incidents on Teesside)

Príbeh všetkých žien je takmer rovnaký. Muž im podal lístočky s neslušným návrhom v čase, keď sa samé prechádzali ulicami Middlesbrough alebo nakupovali v obchodoch. Vraj k nim podišiel, podal im papierik s jeho ponukou, na ktorom bol uvedený aj kontakt, a odišiel preč. "Prišiel ku mne, podal mi zložený papier a odišiel skôr, ako som mala možnosť všetko si prečítať. Myslela som si, že mi dáva reklamný leták a až po prečítaní som pochopila, o čo mu ide," opisujú svoje skúsenosti ženy na sociálnej sieti.

Ženám na ulici neznámy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Na lístku stojí, že muž nemá čas práve hovoriť, ale rád by sa diskrétne stretol a nemá záujem zakladať si nejaký vzťah. Dokonca je ochotný ženám aj zaplatiť. Na konci vždy uvádza telefónne číslo, na ktorom sa ozve iba odkazová služba. Nikto teda nechápe, o čo mu naozaj ide. 

Viac o téme: Obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu