Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Turistovi sa nechcelo čakať v rade na WC, dostal absolútne nechutný NÁPAD

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

MNÍCHOV - Návštevník nemeckého Oktoberfestu po použití záchodu zistil, že pri sebe nemá žiadny toaletný papier, a tak sa vynašiel. Na utretie svojho pozadia použil vlastné peniaze. Keď to však zistila polícia, veľmi sa nepotešil.

Neznámy muž sa sťažoval na veľké rady pred toaletou, v ktorých sa mu ani náhodou nechcelo stáť. Namiesto toho, aby to išiel skúsiť inde, na festivale piva bolo totiž dokopy až 1400 WC, si sadol sadol na neďaleký kôš. Tam však nebol žiadny toaletný papier, a tak musel improvizovať. Vybral z vrecka eurobankovku a vytrel si ňou... veď viete čo.

Turistovi sa nechcelo čakať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pri nechutnom akte ho však načapala polícia, ktorá si všimla, ako dáva znečistené bankovky späť do peňaženky. Muž policajtom údajne povedal, že sa ich chystá v priebehu dňa vyčistiť. "Ešte nie je isté, či bude platiť pokutu. O incidente totiž nebol spísaný žiadny záznam, pretože si viem predstaviť, že kolegovia vzhľadom na okolnosti neboli obzvlášť ochotní tak urobiť," uviedol hovorca mníchovskej polície. 

Turistovi sa nechcelo čakať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP)

Podľa strážnikov muž pochádzal z Mexika a do Nemecka zavítal práve kvôli Oktoberfestu. Na policajnú stanicu ho prišla vyzdvihnúť jeho žena, ktorá mu tak aspoň priniesla čisté nohavice. 

Viac o téme: Oktoberfest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu