Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Mladík (27) si dlhé roky doberal snúbenicu: Keď sa TO naozaj stalo, nechcela mu veriť

Snúbenci sa radujú z výhry Zobraziť galériu (2)
Snúbenci sa radujú z výhry (Zdroj: profimedia.sk)

WOLVERHAMPTON - Mladík z Anglicka si roky doberal svoju snúbenicu, keď predstieral, že vyhrali v lotérii. Preto, keď sa tak nedávno skutočne stalo, mal veľký problém ju o tom presvedčiť. Teraz už na nich čakajú len príjemné starosti, keď si začnú získané peniaze užívať.

Lee Daviesovi sa už niekoľkokrát podarilo oklamať svoju partnerku Carryan Copestickovú, že vyhral v lotérii. Potom sa už len zabával na tom, ako rýchlo mu ona a aj ich deti uverili. Preto, keď pred niekoľkými týždňami po zotretí posledného symbolu na víťaznom žrebe zistil, že je výhercom stotisícovej výhry, chvíľu mu trvalo, kým mu jeho partnerka uverila. Dokonca volala do stávkovej spoločnosti, aby si všetko overila. O šťastnej lotérii a svojich plánoch sa obaja partneri rozrozprávali na miestnom futbalovom štadióne, pretože Lee je obrovský fanúšik tímu Wolverhampton Wanderers.  

Mladík (27) si dlhé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Mal som nevysvetliteľné nutkanie znovu kúpiť žreb. Už som veľakrát Carryann nachytal, že som vyhral. Nečudujem sa preto, že ma nebrala vážne, keď som ju presviedčal, že žreb je pravý a máme 100-tisíc libier (113-tisíc eur)," hovorí šťastný výherca. Tvrdí, že na stieracie žreby zanevrel pred viac ako dvomi rokmi, lebo vždy na nich našiel iba dva rovnaké symboly. Vraj prestal veriť tomu, že existujú aj také lósy, na ktorých sú tri rovnaké znaky potrebné pre výhru. "Niečo mi našepkávalo, že to mám urobiť. Tak som neodolal a po veľmi dlhom čase som cestou z práce investoval do lotérie," usmieva sa dvadsaťsedemročný Lee. Pani, ktorá mu žreb predala, údajne skákala od radosti, zatiaľ čo on sa nemohol zo všetkého spamätať.

Mladík (27) si dlhé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Carryan, s ktorou má tri deti, je z výhry prirodzene nadšená. Vždy túžila po obrovskej svadbe a teraz si môže tento svoj sen splniť. Najskôr spoločne vycestujú na Tenerife; pre ňu a ich deti to bude prvá dovolenka v zahraničí. A potom chcú mať veľkú svadbu, aspoň pre päťsto hostí, uviedla šťastná Angličanka. 

Viac o téme: Výhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu