Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Družička spravila neveste tú najhoršiu možnú vec: Tá sa triasla od hnevu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Každá nevesta túži byť vo svoj veľký deň jedinečná a snaží sa udržať tajomstvo okolo svadobných šiat čo najdlhšie. Budúce nevesty sa s nimi zvyčajne pochvália iba družičkám, ale prirodzene sa počíta s tým, že ich nebudú nikomu opisovať a nebodaj fotografovať a potom zverejňovať. Presne takýmto spôsobom zradila družička nevestu, ktorá teraz nevie, či sa je lepšie zbaviť sa zradnej kamarátky alebo šiat, prípadne všetko hodiť za hlavu.

Pre väčšinu budúcich neviest hraničí výber svadobných šiat s výberom životného partnera. Prikladajú im mimoriadnu dôležitosť a môžu ich vidieť iba tí najbližší, vrátane družičiek. Od všetkých nevesta očakáva, že nebudú o nich klebetiť a nikomu neprezradia, ako šaty vyzerajú. Preto je počínanie jednej z družičiek pre nevestu nepochopiteľné a vníma ho ako veľkú krivdu. Tá si šaty budúcej nevesty totiž nafotila a okamžite mala potrebu zverejniť ich na sociálnej sieti. Hnev a zúfalstvo nemá v tomto prípade hranice a ešte viac mladú ženu vytáča postoj družičky, ktorá stále tvrdí, že je všetko v pohode a nevesta robí okolo šiat zbytočné haló.

Družička spravila neveste tú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Nevesta sa o svoj príbeh podelila na stránke Mamamia zrejme preto, aby vyzvala ostatné budúce manželky k väčšej ostražitosti pri výbere družičiek. "Konečne som našla vysnívané šaty a zaplatila som za ne zálohu. S družičkami som potom išla všetko osláviť," opisuje svoj príbeh. 

Krutá nevesta oznámila najlepšej kamarátke, že nechce, aby bola jej družičkou: Kvôli tomuto!

Lenže po návrate z večierka jej volala jedna z družičiek Sandra, že jej šaty visia na Instagrame a obdivujú ich jej priatelia. S ich fotografiou sa pochválila ďalšia budúca družička Tanya. "Triasla som sa od hnevu," hovorí rozčúlene. "Okamžite som jej volala a ona nechápala, prečo som taká vytočená." Tanya navyše odmietla obrázok stiahnuť, vraj nevesta iba všetko zveličuje. Tá je teraz bezradná, pretože nevie, či má vymeniť kamarátku alebo svadobné šaty, prípadne nič neriešiť a tešiť sa na svadbu. 

Viac o téme: SvadbaNevestaDružička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu