Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Matka prežíva muky: Dcérka (11) má záhadnú chorobu, po 72 hodinách hororová zmena

Kaci Smithová Zobraziť galériu (2)
Kaci Smithová (Zdroj: GoFundMe)

CARDIFF - Kaci Smithová (11) z Morganstownu v Cardiffe bola šťastné a zdravé dieťa, no len do chvíle, kedy u nej prepukla záhadná choroba. Na obrovskú zmenu stačilo iba 72 hodín. Dievčatko teraz len bezvládne leží v posteli a keď sa prebudí, nedokáže nič povedať, len vydáva akési zvuky.

Krásnu modelku (†31) obvinili, že predstierala rakovinu: Zomrela ako úplný martýr

Matka Emily Smithová (30) pre portál mirror.co.uk povedala, že jej dcéra stratila "všetko" a odvtedy, čo vo februári ochorela, nebola schopná s nikým komunikovať. Takmer sedem mesiacov lekári nedokázali Kaciinu chorobu diagnostikovať.

"Kaci bolo skutočne zle a tri dni nebola schopná robiť nič, len ležala v posteli. Zhoršilo sa to však najmä vtedy, keď nedokázala povedať ani slovo takmer tri mesiace. Začalo sa to zhoršovať vo februári. Nemôže čítať, písať ani ísť na toaletu. So všetkým jej musíme pomáhať, sama nedokáže ani len uchopiť príbor a nemôže sa hrať s ničím. Ak jej chcete dať jesť, je strašne agresívna, čo nás hrozne desí. Nedokážeme jej pomôcť a musíme sa pozerať na to, ako trpí. Bojíme sa, že Kaci stratíme. Každý je z toho jej stavu zničený. Toľkokrát som si želala, aby sa to stalo mne, nie jej,“ hovorí nešťastná mamička Emily, ktorá tri mesiace nechodila do práce, aby mohla svoju dcéru opatrovať.

Frustrujúce však je, že lekári doteraz neboli schopní presne určiť, čo spôsobilo Kaciinu chorobu. Rodina plánuje navštíviť špecialistu v londýnskej nemocnici Great Ormond Street, lenže kvôli obrovskému množstvu pacientov musia na vyšetrenie čakať minimálne šesť mesiacov. Emily prežíva peklo, pretože čaká na diagnózu a obáva sa, že stav Kaciin by sa mohol zhoršiť, ak okamžite nezačnú nejako konať.

Matka prežíva muky: Dcérka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: GoFundMe)

Kaci odmieta chodiť von a dokonca si raz chcela ublížiť. Často sa pred všetkými uzavrie a dokonca sa nechce vídať ani so svojimi priateľmi. „Tvári sa, akoby sme ani neexistovali. Úplne sa uzavrela do seba, nechce s nami komunikovať,“ hovorí zronená Emily. Jej rodina dúfa, že získajú dosť peňazí na liečbu.

„Jej stav sa zhoršuje. Pred dvoma týždňami nám vedela povedať, čo chce a teraz nič nehovorí. Jej brat Jaxon sa bojí, že by sa to mohlo stať aj jemu. Nemôžem mu s istotou tvrdiť, že sa mu to nestane, pretože nemám ani poňatia, o akú chorobu vlastne ide. Aj keby išlo o niečo strašné, chcem vedieť, čo je s mojou dcérou,“ povedala Emily.
 

Viac o téme: OchorenieZáhadaKaci Smithová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu