Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík sa stavil, že vydrží sedieť na úli plnom včiel: Bolestivé VIDEO, ako to dopadlo

Jamie mal čo robiť, aby výzvu dokončil Zobraziť galériu (4)
Jamie mal čo robiť, aby výzvu dokončil (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

MATAMATE - Mladý Novozélanďan sa s kamarátom stavil, že vydrží sedieť na otvorenom včeľom úle pol minúty. Chcel jednoducho poraziť priateľa kamaráta, ktorý absolvoval rovnako bolestivý akt pred ním a vydržal iba 19 sekúnd. Obaja včelári sú v okolí známi svojimi bláznivými kúskami. Vôbec im nevadí, že po poslednej stávke chvíľu potrvá, kým pôjdu bezbolestne na toaletu.

Dvadsaťsedemročný Jamie Grainger a jeho priateľ sú známi svojimi podivnými výzvami. Ich stávka už bola aj o tom, kto zje oči ryby alebo žľazy z ošípanej.  Tentoraz bol Jamie vyzvaný na farme v Matamate, aby sa posadil do otvoreného včelieho úľa. "Aurel vydržal 19 sekúnd. Smial som sa mu, že to bolo málo. Preto mi navrhol, že mi dá tisícku, keď vydržím pol minúty," hovorí mladík.

Mladík sa stavil, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Ponuka sa mu zdala zaujímavá, stiahol si preto nohavice a skúsil to. Ďalší zo včelárov všetko nakrúcal na video, ktoré bolo zverejnené na sociálnej sieti a vyvoláva zmiešané reakcie užívateľov. Kým sa jedny bavia, iní všetko považujú za necitlivé k úbohým včelám. "Vieme, že včely zdochnú, keď bodnú človeka alebo zviera. Ale je koniec sezóny, teraz zahynie veľa včiel," reaguje na adresu milovníkov zvierat, ktorí jeho počin opisujú ako idiotský, Jamie. 

Mladík sa stavil, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Mladík sa stavil, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Grainer priznáva, že to bola naozaj nepríjemná skúsenosť a mal momenty, keď to chcel vzdať. Na nahrávke vidno, že naozaj trpí, ale jeho odhodlanie a túžba po výhre ho prinútili, aby všetko vydržal. Kamarát Aurel pripomína všetkým, ktorí si video pozrú, aby to doma neskúšali, a na všetko sa pozreli iba ako na zábavu. "My sme na štípance od včiel zvyknutí, nikto z nás nemá alergiu," povedal odhodlane. Obaja svorne tvrdia, že v oblasti zadku im po tomto kúsku opuchlo naozaj všetko a určite pár dní potrvá, kým pôjdu normálne na toaletu. 

Viac o téme: Nový zélandVčelyBodnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu