Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO zábavných úkazov na letiskách, ktoré ľuďom vyrazili dych

Mami, konečne si späť z väzenia Zobraziť galériu (5)
Mami, konečne si späť z väzenia (Zdroj: imgur)

LONDÝN - Letiská sú zvyčajne nudné, únavné a jednotvárne. Príležitostne sa tu však odohrajú zábavné chvíle, či už zbožné alebo náhodné, ktoré rozjasnia zeleň letiska. Niektoré z najlepších, ktoré sa stali po celom svete, sa pokúsil zhromaždiť britský spravodajský server Daily Mail.

Chýbať medzi nimi nemôže fotografia šťastnej rodiny, ktorá čaká na príchod s veľkým nápisom: "Vitaj doma z väzenia, mami." Ďalšia snímka zas zachytila ​​štyroch stormtrooperov z Hviezdnych vojen, ktorí čakali na Dartha Vadera, aby ho privítali hneď, ako vstúpi na zemský povrch v celej jeho čiernej kráse.

FOTO zábavných úkazov na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Ešte zvláštnejšia je fotografia dvoch tučniakov prechádzajúcich bezpečnostnou kontrolou. Áno, táto snímka vyvoláva veľa otázok, pre ktoré ale nie sú k dispozícii žiadne odpovede. Ďalšie bizarné scény zahŕňajú štýlových cestujúcich, ktorí píšu na klasický písací stroj namiesto prenosného počítača, babičku s paličkou, ktorá spôsobila zápchu na posuvnom páse alebo hyperkorektné symboly pri toaletách zaisťujúce právo vstupu pre ženy všetkých tvarov.

FOTO zábavných úkazov na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: imgur)

A v tejto súvislosti sa objavila aj fotografia, ktorá dokazuje, aké dôležité je nosiť svoj béžovo-ružový cestovný vankúšik všade, okrem oblasti chrbta asi vo výške zadku. 

FOTO zábavných úkazov na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: imgur)

Viac o téme: Letisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu