Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

10 mýtov o penise

LONDÝN – Vzťah mužov k ich penisu je pre ženy väčšinou ťažko pochopiteľný. Našťastie existuje nezaujatá a ješitnosťou nezaťažená veda, ktorá dokáže chladne pracovať s číslami a podať pravdivú výpověď o tom, ako to je s nedotknuteľnou dokonalosťou mužskosti naozaj. Ani tá najkrajšia žena sa niekedy nedokáže bez okolkov opýtať na všetko a aj keď sa o to pokúsi, odpověď nedostane. Britskí sexuológovia zhrnuli desať najväčších mýtov o mužskom penise.

1.

Len 6 % mužskej populácie potrebuje extra veľké kondómy. Potvrdili to nielen urológovia a sexuológovia, ale predovšetkým samotní výrobcovia latexovej ochrany. Zvyšných 94 % mužov klame.

2.

Najvierohodnejšia celosvetová štúdia urológov dokázala, že priemerný penis má v stoporenom stave 13 cm a v obvode 12 cm. Zaujímavé je, že väčšina mužov v internetových chatoch uvádza dvojnásobok.

3.

Obriezkou sú posadnutí najmä v USA, Afrike a na Blízkom Východe. V Spojených štátech má penis bez predkožky 80 % mužov. Nové štúdie potvrdili, že takto ošetrení muži sa nakazia menej často vírusom HIV. Zároveň sa však znižuje citlivosť žaluďa. Predkožka však pri správnom priebehu vývoja zdravie nijak neohrozuje. Nikto nechápe, prečo muži v týchto oblastiach sveta tak ochotne ohrozujú skalpelom niečo, čo je pre nich takmer posvätné.

4.

Mužov môžu skutočne tzv. „bolieť gule“. Technicky sa to nazýva kongescia prostaty alebo prostatalgia, bolestivosť prechádza do mieškov a je spôsobená náhlym nahromadením krvi v pohlavných orgánoch. Väčšinou vzniká tak, že sa muž prudko vzruší, ale nedôjde k vyvrcholeniu. Tu pomôže jedine ejakulácia. Čím je častejšia, tým lepšie.

5.

Penis je tmavší než zvyšok tela. Prečo? Je to výsledok procesu sexuálneho dozrievania. Koža je silnejšia a viac pigmentovaná. Čím tmavší fototyp, tím tmavší penis.

6.

Neexistuje vôbec žiadny vzťah medzi veľkosťou penisu a veľkosťou nohy, ruky či nosa. A pre zlatokopky je tu ešte jedna zlá správa: veľkosť bankového účtu nie je nijakým spôsobom závislá na veľkosti penisu.

7.

Masturbácia je zdravá. Áno, je. U mužov to platí obzvlášť. Väčšina štúdií z poslednej doby totiž dokázala, že muži by mali do paťdesiatich rokov života ejakulovať najmenej 5-krát týždenne, aby znížili riziko vzniku rakoviny prostaty. A keď partnerka či partner 5-krát týždenne nechcú alebo nemôžu, nezostáva, nič iné, než masturbovať.

8.

Muži po alkohole zlyhávajú. Väčšinou áno. Ale záleží na množstve. Pri požití malého množstva alkoholu môžu byť vzrušivosť a erekcia naopak posilnené. Akonáhle ale túto hranicu muž prekročí (väčšinou po treťom pive), jediné, čo zostane mužovi stáť, je rozum. Existujú však klinicky zdokumentované výnimky, keď muži po požití veľkého množstva alkoholu mali naopak silnú erekciu.

9.

Čiara na spodku penisu vzniká v maternici. Je to vlastne šev, ktorý sa vytvára na plode. Ženy ho majú taktiež, zmení sa ale na vnútorné pysky pošvového vchodu. U mužov šev uzatvára močovú trubicu po dĺžke penisu.

10.

Nič nemôže penis zväčšiť. Okrem starnutia. A rast prestáva po 25. roku života. Existuje veľa metód, prípravkov a prístrojov, žiadny z nich však nemá klinicky overenú atestáciu, ktorá by to potvrdila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu