Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kameraman neveril na duchov, zmenil názor: Nakrúcal VIDEO a vydesil sa na smrť

Kameraman bol vydesený na smrť a začal veriť na veci medzi nebom a zemou Zobraziť galériu (3)
Kameraman bol vydesený na smrť a začal veriť na veci medzi nebom a zemou (Zdroj: youtube/daily mirror)

PORTSMOUTH - Kameraman, ktorý neveril paranormálnym javom a ich pozorovaniu sa venuje iba pre zábavu, zostal v riadnom šoku. Počas naháňania duchov v pevnosti Widley v anglickom Portsmouthe do neho niekto strčil zozadu a na chrbte mu zostali tri škrabance. Po tomto incidente zmenil názor a z desivého miesta radšej okamžite odišiel.

Z trojčlenného tímu pozorovateľov paranormálnych javov bol kameraman vždy najviac nedôverčivý a výpravy za duchmi bral iba ako hobby. Do pevnosti Widley v grófstve Hampshire zašiel s ďalšími dvomi kolegami, aby našli domov ducha malého chlapca. Počas nakrúcania v podzemných tuneloch však získal skúsenosť, ktorá ho dostala do pozoru a jeho posmešky o existencii duchov v budúcnosti radšej zváži.  

Tanečníčka nacvičovala choreografiu: Sadla si na zem a... keby videla, čo je v zrkadle!

"Niečo ma zozadu postrčilo do chrbta. Cítil som dotyk a zabolelo ma to," opisuje udalosť vystrašený muž. "Čudoval som sa, čo to bolo, lebo  za mnou nikto nestál. Všetci traja sme boli spolu,   inštaloval som kameru, rozprávali sme sa."

Kameraman neveril na duchov,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/daily mirror)

Keďže stále cítil bolesť, vyhrnul si tričko a v spodnej časti chrbta mu jeho priatelia našli tri škrabance. Viditeľne otrasenému kameramanovi potom ostatní pomohli vyjsť von. "Bol celý roztrasený, tie škrabance na chrbte vyzerali dosť desivo," povedali ostatní členovia tímu. 

Kameraman neveril na duchov,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/daily mirror)

Pevnosť počas viktoriánskeho obdobia slúžila ako kasárne a cez prvú svetovú vojnu tu bol vojenský sklad. Kolujú o nej chýry, že tu straší a vraj tam doteraz blúdia duše nešťastných vojakov a iných bývalých obyvateľov Widley. 

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu