Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčatko takmer zomrelo: Otec mu zachránil život v poslednej chvíli

Otec zachránil svoje dcérke život Zobraziť galériu (2)
Otec zachránil svoje dcérke život (Zdroj: Facebook/S.B.)

BURNLEY - Nechýbalo veľa a mohlo zomrieť iba štvortýždňové dievčatko. Otec Stu Bonsall však dôveroval svojím inštinktom, vďaka ktorým malú Megan zachránil. Nezdal sa mu plač malého dievčatka, preto sa ju rozhodol radšej skontrolovať. Spravil naozaj dobre.

To, že štvortýždňové dieťa plače, nie je nič neobvyklé. Stuovi Bonsallovi (45) sa však zdalo, že Megan plače akosi inak. „Viem, že všetky deti plačú, nie som hlúpy. No cítil som, že niečo je inak," povedal otecko pre portál Independent. Tento stav trval neobvykle dlho, až niekoľko hodín. Rozhodol sa ju preto radšej hneď vziať do nemocnice.

A spravil dobre. To, čo zistili lekári, otecka šokovalo. „Ešteže som veril svojim pocitom, pretože v priebehu pár minút ju museli previezť do nemocnice. Tam zistili, že má sepsu," povedal otecko. Situácia sa stala pred rokom v júni. Dnes je dievčatko zdravé a šťastné. 

Stu Bonsall so svojou dcérkou Megan
Zobraziť galériu (2)
Stu Bonsall so svojou dcérkou Megan  (Zdroj: Facebook/S.B.)

Stu Bonsall preto vyzýva všetkých rodičov, aby počúvali svoje inštinkty. „Mohol som to nechať jednoducho tak. Nerobiť nič. Celé to mohlo ostať pri mojich obavách, že preháňam a nič sa nedeje. No moje činy zachránili Meganin život."

„Nikdy to nebudem ľutovať. Chcem poradiť všetkým rodičom, ktorí sa niečoho obávajú, aby radšej navštívili nemocnicu," dodal na záver Bonsall. "Môže to vášmu dieťatku zachrániť život."

Viac o téme: DievčatkoAnglickoSepsa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu