Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodina chcela predať dom: Na realitnej FOTO ale niečo nesedí

Čo to trčí spoza steny? Zobraziť galériu (2)
Čo to trčí spoza steny? (Zdroj: bell real estate)

MELBOURNE - Internet je plný zábavných inzerátov, prostredníctvom ktorých sa užívatelia snažia niečo speňažiť. Nikto však ešte takýmto spôsobom nechcel predať svoje dieťa. Až doteraz. Aspoň tak sa to javí pri pohľade na túto snímku.

Rodina z austrálskeho Melbourne predávala svoj dom, ktorého fotografiu poskytla záujemcom v inzeráte. Avšak nikde nespomenuli, že prípadný kupca k tomu dostane grátis aj malého chlapčeka. Keď sa totiž lepšie prizriete, spoza zárubne trčí detská tvárička. 

Rodina chcela predať dom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bell real estate)

Tá malá tvár patrí trojročnému Henrymu, ktorý sa na fotografii objavil aj napriek tomu, že mu jeho mama povedala, aby ostal v kúpeľni. "Vôbec netuším, ako sa tam dostal, ale prisahám, že som sa ho snažila držať čo najďalej od miesta, ktoré sme fotili," poznamenala Jenny McAdamová. 

Rodina chcela predať dom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bell real estate)

Žena, ktorá momentálne čaká dvojičky, hovorí, že Henryho zamkla v kúpeľni, aby sa na fotke neobjavil. Dokonca aj realitný agent z firmy Bell Real Estate jej pomáhal udržať chlapca mimo záberu. "Myslím si, že sa to stalo preto, lebo rád porušuje zákazy. A takisto chcel asi vedieť, čo fotograf práve robí. Je veľmi zvedavý a rád sa predvádza," dodala Jenny. 

Henry je rád, že sa jeho fotka dostala na internet. Keď mu rodičia ukázali fotografiu, na ktorej sa skrýva za stenou, len sa usmial a zahlásil: "Áno, to som ja."

Viac o téme: Realitná kanceláriaPredaj domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu