Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kaderníčka (22) si dopriala sex za stánkom s občerstvením: Pikantné VIDEO jej zničilo život

Marissa Sonkurová Zobraziť galériu (2)
Marissa Sonkurová (Zdroj: FB)

LONDÝN - Nápady v podguráženom stave nebývajú práve tie najlepšie. Dôvod tomu veriť má už aj 22-ročná kaderníčka Marissa Sonkurová (22), ktorá sa pravdepodobne chcela so svojím priateľom len zabaviť na konských dostihoch v Škótsku, ale dopadlo to úplne inak. Teraz má pocit, že sa jej zrútil svet.

Študent sa postavil v autobuse a skoro mu vypadli oči: VIDEO sexu priamo pred cestujúcimi

"Nebola to len jednorazová záležitosť. Už sa s tým chlapcom nejaký čas stretávala. Každý mal v sebe pár drinkov a potom spoločne opustili stan, aby si našli súkromie," uviedol pre The Sun jeden z Marissiných kamarátov na margo pikantného videa, ktoré údajne neskôr videla celá rodina dievčaťa, vrátane babičky.

Kaderníčka (22) si dopriala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Identita muža zatiaľ nebola neodhalená, ale predpokladá sa, že lascívne zábery natočil na telefón niektorý z jeho kamarátov a chválil sa nimi v skupinovom chate. Onedlho však unikli aj na sociálnu sieť a pohroma bola na svete.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

"Vie, že nekonala správne, ale tá osoba ju nemala nikdy nakrútiť, je to odporné," vysvetlila kaderníčkina kamarátka, podľa ktorej Marissa incident nahlásila na polícii, ale oficiálnu sťažnosť nepodala. 

Mohlo by vás zaujať:
Muž si vypýtal od spolucestujúcich kondóm, potom to prišlo: VIDEO Sex v lietadle!

"Chce na to už len zabudnúť. Ľudia si neuvedomujú, čo môže takáto vec spraviť s niečím životom. Odkedy sa to stalo, sa cíti na dne," dodala kamarátka.

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu