Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska (27) sa tešila na oslavu výročia s miliardárom (63): Stalo sa to, čo absolútne nečakala

Prekvapenie od Osamu Zobraziť galériu (3)
Prekvapenie od Osamu (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Minulý rok sa vydala za egyptského miliardára a u mnohých ľudí týmto krokom vyvolala pohoršenie. Medzi kráskou Xeniou Deli a jej egyptským manželom je totiž priepastný vekový rozdiel. Pred niekoľkými dňami mala táto dvojica osláviť prvé výročie svadby, no nedopadlo to celkom podľa predstáv atraktívnej brunetky.

Moldavská modelka Xenia sa vlani na gréckom ostrove Santorini vydala za boháča a realitného magnáta Ossama Fathiho Rabah Al-Sharifa. Na svadbe, za ktorú zaplatil okolo milióna dolárov, to hýrilo luxusom. Mnohí ľudia si o ich vzťahu myslia svoje; túto svojráznu dvojicu totiž delí až 36 rokov a mnohí považujú Deli za obyčajnú zlatopku. 

Xenia Deli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Minulú nedeľu mali manželia osláviť prvé výročie, no Xenii ostali len oči pre plač. Jej milý bol totiž na služobnej ceste, takže chúďa dievčina musel oslavovať sama. Ossama však nenechal nič na náhodu a pre svoju mladučkú manželku pripravil aspoň prekvapenie. Ich hniezdočko lásky nechal vyzdobiť ružovými balónami a kvetinami. Taktiež najal gitaristu, aby bývalej modelke Playboya a značky spodnej bielizne Victoria's Secret zahral serenádu. 

Kráska (27) sa tešila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kráska (27) sa tešila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Manželia sa momentálne snažia o dieťa, no vzhľadom na to, že Al-Sharif je po väčšinu roka kvôli pracovným záležitostiam na cestách, to nebude až tak ľahké. Pre Xeniu sú teda útechou aspoň luxusné dary, ktorými ju jej zákonitá polovička pravidelne obdarúva. 

Viac o téme: VýročieXenia deli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu