Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svet politiky je plný kontroverzných vzťahov: Tieto ženy ulovili mocných a bohatých mužov

Donald Trump s manželkou Zobraziť galériu (6)
Donald Trump s manželkou (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA - Vzťah zrelého, bohatého muža, ktorý je za vodou, a mladej, atraktívnej ženy, nie je v dnešnej dobe už nič výnimočné. No mnohí ľudia tento životný štýl nazývaný sugar dating stále vnímajú ako kontroverzný. Nie je však tajomstvom, že ho vyznávajú aj ľudia z vyšších, dokonca politických, kruhov.

Hlavným cieľom každej SugarBabe je nájsť si niekoho mocného, úspešného a schopného financovať jej živobytie. Práve preto vnímajú ľudia tento koncept vzťahu ako, jemne povedané, veľmi netradičný. Nie je to však "výmysel" posledných rokov, Sugar dating sa podľa všetkého objavuje v spoločnosti už prakticky stovky rokov. 

Jedným z príkladov je bývalý americký prezident Cleveland, ktorý si 2. júna 1889 v Bielom dome vzal za manželku o 27 rokov mladšiu Frances Claru Folsomovú. Aj v súčasnosti môžeme vo svete politiky nájsť mnoho párov s veľkým vekovým, a neraz aj sociálnym, rozdielom. 

Donald Trump a Melania Trump

Donald Trump, súčasný americký prezident, má 70 rokov a je ženatý s o 24 rokov mladšou Melaniou, ktorá pochádza zo Slovinska a kedysi sa živila ako modelka. Melania chcela byť len SugarBabe a namiesto toho sa stala prvou dámou. Aká irónia. 

Svet politiky je plný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Emmanuel Macron a Brigitte Trogneux

Macron (39), ktorý sa len pred pár týždňami stal francúzskym prezidentom, mal len šestnásť rokov, keď požiadal Brigitte o ruku. Tá bola v tom čase jeho stredoškolská učiteľka, matka troch detí a staršia od neho o celých 25 rokov. 

Svet politiky je plný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Dennis Kucinich a Elizabeth Kucinich

Dennis Kucinich je 70-ročný americký politik, ktorý si pred desiatimi rokmi vzal o 31 rokov mladšiu Elizabeth. Tá si údajne vekový rozdiel medzi nimi vôbec neuvedomuje. "Dennis je veľmi vyspelý, ale srdcom mladý džentlmen a navzájom sa dopĺňame," povedala. 

Svet politiky je plný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Calin Popescu Tariceanu a Loredana Moise

Loredana je piatou ženou rumunského predsedu senátu. Medzi manželmi je 26-ročný rozdiel. "Ja na rozdiel od iných mužov nemám rád aféry, radšej si ženu, ktorú milujem, vezmem," hovorí Tăriceanu.

Svet politiky je plný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube/Observator TV)

Harris Wofford a Matthew Charlton

Wofford (90), popredný politik americkej Demokratickej strany, sa dvadsať rokov po smrti manželky znova zamiloval, avšak tentokrát do o päťdesiat rokov mladšieho muža. "Väčšina môjho života bola skvelá so skvelou ženou, veľkou láskou a úžasnou rodinou," uviedol s tým, že teraz má vo svojom neskorom živote znovu veľkú lásku.

Miloš Zeman a Ivana Zemanová

Dostávame sa k našim českým susedom a ich hlave štátu. Prezident Miloš Zeman (72) má o 21 rokov mladšiu manželku. Vo svete je známy najmä svojou láskou k alkoholu, obľubuje obzvlášť becherovku a pivo. 

Svet politiky je plný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR/AP)

Boris Kollár a Andrea Heringhová

A na záver tu máme najznámejšieho slovenského multiotca, Borisa Kollára. Podnikateľ a zakladateľ strany Sme rodina splodil desať detí s deviatimi rôznymi ženami. Od matky svojho (zatiaľ) posledného dieťaťa Barbory je o 22 rokov starší. "Je pravdou, že dnes mám deväť detí a nie s jednou ženou, ale ruku na srdce - ktorá žena dnes by mi dala deväť detí? Asi žiadna. Vyriešil som to po svojom," vyhlásil v roku 2015. 

Svet politiky je plný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Sugar dating
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu