Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia záhada v Bermudskom trojuholníku: Zmizlo lietadlo s bohatou Newyorčankou a jej deťmi

Jennifer Bluminová Zobraziť galériu (2)
Jennifer Bluminová (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Ďalšie obete Bermudského trojuholníka? V oblasti, ktorá je už desiatky rokov opradená záhadou, sa stratilo lietadlo, na ktorého palube bola známa Newyorčanka aj so svojimi deťmi. Doteraz o sebe nepodala žiadnu správu, takže je pravdepodobné, že rodina už nie je nažive.

Štyridsaťročná Jennifer Bluminová so svojimi synmi vo veku tri a štyri roky letela v pondelok z Portorika na Floridu, keď ich lietadlo MU-2B, ktoré pilotoval päťdesiatdvaročný Nathan Ulrich, krátko po druhej hodine poobede miestneho času zmizlo z radarov. V tom čase sa nachádzalo niekoľko desiatok kilometrov východne od ostrova Eleuthera, ktorý spadá do oblasti neslávne známeho Bermudského trojuholníka.  

Ďalšia záhada v Bermudskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Neďaleko tohto miesta sa práve dnes našli trosky lietadla a olejové škvrny, no úrady stále nevedia, či patrili zmiznutému stroju. "Oblasť stále prehľadávame a budeme v tom pokračovať celú noc až do rána," uviedol hovorca pobrežnej stráže, poručík Ryan Kelly. 

Vedci vyvrátili najzáhadnejšiu konšpiráciu všetkých čias: Prekliatie Bermudského trojuholníka

Bluminovej lietadlo letelo vo výške 7300 metrov, keď s ním radary stratili spojenie. V tom čase neprišlo v regióne k žiadnej výraznej zmene počasia, ktorá by mohla spôsobiť pád lietadla, preto sa objavili špekulácie o tom, že ide o ďalšiu "obeť" Bermudského trojuholníka. Bluminová je prominentná podnikateľka z New Yorku, ktorá je majiteľkou spoločnosti Skylight Group a okrem toho pôsobí aj v módnom priemysle. 

Viac o téme: Letecké nešťastieBermudský trojuholník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu