Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Železnice zverejnili dôvod, prečo vlaky ráno meškali: Cestujúci sa museli smiať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HILDENBOROUGH - Obyvatelia anglického grófstva Kent zostali v pondelok ráno nemilo prekvapení, keď sa nedostali včas tam, kam mali naplánované. Vlaková doprava totiž poriadne meškala. No keď sa cestujúci dozvedeli prečo, nemohli nič iné, len sa pousmiať.

Ľudia, ktorí v pondelok v ranných hodinách chceli cestovať vlakom medzi mestami Hildenborough a Sevenoaks, sa museli obrniť trpezlivosťou. Spoje totiž meškali. Za všetko totiž mohli lamy, ktoré narušili dopravu v spomínanej oblasti, pretože sa prechádzali po koľajniciach. 

Železnice zverejnili dôvod, prečo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Dostali sme informáciu o to, že na trati neďaleko Hildenborough sa nachádzalo šesť až osem lám. Nevieme, ako sam ta dostali ani kam smerujú, ale sme si istí, že sa nesnažili chytiť vlak," informoval železničný prepravca Southeastern. 

Zatiaľ čo meškanie vlakov ľudí väčšinou poriadne naštve, v tomto prípade nemohli inak, než len sa posmiať. Kto by sa totiž mohol hnevať na zvieratá, ktoré netušili, čo svojím konaním spôsobili. Vlaky začali opäť normálne premávať ešte pred obedom. 

Viac o téme: Železničná dopravaMeškanie vlakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu