Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženy, ak ste tehotné a chcete porodiť, treba zjesť túto legendárnu PIZZU

Buffalo Wing pizza Zobraziť galériu (2)
Buffalo Wing pizza (Zdroj: youtube/laure in the kitchen)

CHARLOTTE - Ak ste tehotná a myslíte si, že už nastal čas priviesť na svet potomka, potom navštívte pizzeriu, v ktorej predávajú takzvanú Vyvolávačku. Ide o druh pizze, po ktorej konzumácii porodilo až neskutočne veľa žien.

Reštaurácia Hawthorne's New York Pizza and Bar v meste Charlotte v americkom štáte Severná Karolína má v ponuke pizzu pod názvom Buffalo Wing, ktorý sa čoraz viac dostáva do povedomia najmä tehotných žien. Mnohým z nich sa už totiž stalo, že po jej konzumácii porodili. Asi aj preto dostala prezývku The Inducer (Vyvolávačka). 

Už dlhšie je známe, že pikantné jedlá môžu vyvolať pôrod, a to najmä u žien, ktoré prenášajú. Spomínaná pizza je aje v tejto súvislosti podľa všetkého rekordmanom. Obsahuje štipľavú omáčku buffalo sauce, kuracie mäso a mozzarellu, a to je asi práve kombinácia, ktorá gravidným ženám zaručí rýchlejší pôrod. 

Miestna televízia Charlotte Five vyspovedala tri ženy, ktoré majú takúto skúsenosť. Jednou z nich je Henley Schmiedelová, ktorá začínala prenášať. "Už som mal toho dosť, tak ma kamarátky zobrali na Vyvolávačku. O pár hodín ma už viezli do nemocnice s pôrodnými bolesťami," povedala. 

Ženy, ak ste tehotné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Fenomén okolo pizzerie sa začal v roku 2010, keď Ali Aldrichová porodila ešte v ten večer, ako navštívila pizzeriu Hawthorne's. Potom prišla Kristin Koganová, ktorej praskla plodová voda práve v momente, keď dojedala prvý kúsok pizze. "Myslím, že je to úžasné. Keď sa objavila prvá zmienka o tom, že naša pizza vyvolala u nejakej ženy pôrod, ozvali sa ďalšie, ktoré zažili to isté," uviedol majiteľ reštaurácie Michael Adams. 

Viac o téme: PôrodPizzaPizzeria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu