Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dôchodkyňa (70) vyfajčí sto cigariet denne: Ľuďom pri tejto predstave napadá jediná otázka

Ann jednoducho nedokáže prestať
Ann jednoducho nedokáže prestať (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Účastníčka britskej talkšou obhajovala fakt, že vyfajčí sto cigariet denne. Napriek tomu, že jej bola diagnostikovaná rakovina pľúc, sa svojho nechutného zlozvyku nevie vzdať. Nepočúva ani svojich najbližších, ktorí ju o to prosia už dlhé roky.

Sedemdesiatročná Ann sa nedávno zúčastnila televíznej relácie Jeremy Kyle Show. Požiadal ju o to jej syn, ktorý má vážne obavy o matkino zdravie. Tá totiž každý deň vyfajčí až päť krabičiek cigariet. Tá ale tvrdí, že vyskúšala všetky možné aj nemožné metódy, ako prestať, no nič nefungovalo. "Robím to, pretože nedokážem prestať. Vyskúšala som už doslova všetko vrátane náplastí či rôznych piluliek. Viem, že čoskoro zomriem, viem to," priznala smutne. Zrejme vie, o čom hovorí, pretože jej pred časom kvôli rakovine museli odstrániť časť pľúc. 

Dôchodkyňa (70) vyfajčí sto
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: ITV)

Ann začala fajčiť ako trinásťročná. Počas rokov postupne rástlo množstvo cigariet, ktoré denne spotrebuje. Následky pasívneho fajčenia musí znášať aj jej mačka, ktorej sa kvôli tomu veľmi pohoršilo. 

Otázkou je aj to, ako to vôbec časovo stíha. "Keď predpokladáme, že spí osem hodín denne, je to jedna cigareta každých pár minút. Zrejme si zapaľuje novú ešte v čase, keď fajčí predošlú," zamyslel sa jeden divák nat Twitteri. Jeremy Kyle sa ponúkol, že vybaví Ann hypnoterapiu. Nie je známe, či jeho ponuku prijala. 

Viac o téme: FajčenieZlozvyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu