Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Chorý internetový šialenec chcel od bezdomovca, aby vypil 1,5 litra vodky za tri minúty

Bezdomovec sa nechal nahovoriť. Zobraziť galériu (2)
Bezdomovec sa nechal nahovoriť. (Zdroj: YouTube)

SMOLENSK - Pre zviditeľnenie sa sú ochotní niektorí ľudia urobiť naozaj všetko. Bezcitný vloger v Rusku napríklad vyprovokoval bezdomovca, aby za tri minúty vypil tri fľaše vodky, čo znamená, že mu ponúkol smrteľnú dávku alkoholu.

Žena si hrkla vodku a sadla do auta s dieťaťom: VIDEO hrozivej nehody, let autom cez kruháč

Potenciálne fatálny kúsok je jedným z niekoľkých, ktoré podľa portálu mirror.co.uk vo svojich videách zobrazuje vloger s prezývkou „First Step To YouTube“. V iných klipoch bezdomovcovi zaplatil almužnu za to, že zje chilli omáčku alebo olej na varenie pre pobavenie divákov.

V tomto klipe zachytáva muža, pomenovaného ako vojenský veterán Alexander, ktorý údajne pochádza z mesta Smolensk v západnom Rusku. Bezdomovec v modrej vetrovke dostane tri fľaše vodky a je mu prisľúbená hotovosť, ak ich vypije za tri minúty. V podstate ho tak požiadal, aby naraz skonzumoval 1,5 litra alkoholu, čo je množstvo, ktoré by dokázalo niektorých ľudí zabiť.

VIDEO Chorý internetový šialenec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Presná čiastka, ktorú mal Alexander dostať, nie je známa, ale pri predchádzajúcom pokuse bezdomovec dostal za vypitie jednej fľaše vodky za päť minút 500 rubľov, čiže v prepočte okolo osem eur.

Napriek zrejmej krutosti jeho činov vloger tvrdí, že takýmto spôsobom pomáha ľuďom bez prístrešia, aby sa dostali späť do spoločnosti.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Viac o téme: BezdomovecVodka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu