Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mysleli si, že sa do domu vlámal zlodej: VIDEO príšery, ktorá rodinu vydesila na smrť

Aligátor zablúdil až do domu.
Aligátor zablúdil až do domu. (Zdroj: YouTube)

COLUMBIA - Rodina Polstonovcov zažila obrovský šok, keď stála zoči-voči nezvanému hosťovi, ktorý prekročil prah jej domu. Najprv si všetci mysleli, že sa dnu v noci pokúsil vlámať zlodej, no ozrutný prišelec mal celkom iný zámer – hrozivý aligátor bol rovnako zmätený ako členovia rodiny.

Aligátor dokázal zdolať vyše štvormetrové schodisko, len aby sa dostal do domu. Takmer trojmetrové nemotorné zviera sa z ničoho nič ocitlo na verande domu, kde prevracalo nábytok a narobilo neporiadok.

Toto je možné zrejme len v Amerike: Študenti si priniesli na internát aligátora

 

 

Ukázalo sa, že aligátor do domu neprišiel na návštevu len tak bez príčiny. Incident sa odohral v čase párenia šeliem a predátorovi stál v ceste za láskou plot. Zábrana ho vohnala až do domu, keď sa pokúšal prekonať prekážku. Hoci išlo o kuriózny prípad a nikomu z rodiny aligátor neublížil, zviera bolo pripravené zaútočiť. Kým do domu dorazili na pomoc profesionáli a zviera odchytili, rodina sa zabarikádovala v jednej z miestností a takmer dve hodiny tŕpla strachom. Incident sa podľa amerických médií odohral v Južnej Karolíne.

Viac o téme: Aligátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu