Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcéra v šoku z vankúša, ktorý našla u mamy: Akonáhle TO zbadáte, už to nedostanete z mysle

Vankúš s neobyčajným vzorom Zobraziť galériu (2)
Vankúš s neobyčajným vzorom (Zdroj: reddit)

LONDÝN - Na prvý pohľad vyzerajú ako úplne obyčajné vankúše, ktoré by ste skôr našli v domovoch starších ročníkov. No keď sa prizriete bližšie, môžete zostať poriadne šokovaní, či skôr pohoršení. Obsahuje totiž vzor vhodný pre oči ľudí starších ako osemnásť rokov.

Neznáma dievčina zverejnila na Reddite fotografiu posteľnej bielizne s komentárom: "Moja mama kúpila takéto vankúše." Na prvý pohľad vyzerajú úplne normálne, možno akurát trochu staromódne. No skúste sa viac zahľadieť a nájdete tam vzor mládeži neprístupný. Uprostred každej vyobrazenej kvetiny sa totiž nachádza kresba nápadne pripomínajúca mužský pohlavný orgán. 

Dcéra v šoku z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Nakoniec vysvitlo, že nejde o žiadnu náhodu, ale cielenú snahu. Vankúše sa totiž predávajú na stránke LookHuman.com s popiskom "Vankúše s kvetinovým vzorom penisu". 

Dcéra v šoku z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: lookhuman.com)

Nie každý však perverzný vzor postrehol. Istá užívateľka uviedla, že jej manželovi to robilo veľký problém. "Ukázala som to môjmu mužovi. Sledovať, ako mu pracuje mozog, bolo nesmierne zábavné. Najprv len povedal, "ok, sú tam nejaké kvetiny...sú to kvetiny, že? Ó nie, to je predsa penis"!," okomentovala príspevok. 

Viac o téme: Penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu