Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tínedžerka (15) vykonala hroznú vec, usvedčilo ju VIDEO: Do odpadu vyhodila kus seba

Dievčina z bytu vybehla s podozrivo plnými rukami. Zobraziť galériu (3)
Dievčina z bytu vybehla s podozrivo plnými rukami. (Zdroj: Youtube/CCTV)

ŠENZEN - Na materstvo nebola pripravená, a tak sa ho snažila utajiť, ako sa len dalo. Pätnásťročná Číňanka zo Šenzenu urobila kruté rozhodnutie. Po pôrode sa rozhodla novorodenca zbaviť, pri čine ju však prichytila bezpečnostná kamera nainštalovaná vo výťahu.

Z bytu vybehla dospievajúca dievčina s plnými rukami. Okrem kartónovej škatule mala v rukách dva balíčky odpadu a jednu plnú športovú tašku, keď rýchlo nastupovala do výťahu. Odtiaľ jej nervózne kroky smerovali k odpadovým košom, kde náklad zložila a vytratila sa.

VIDEO Krkavčia matka sa len bezcitne prizerala: Zúfalý detský plač, skúška odvahy?!

Hoci si mladá matka myslela, že sa dieťaťa ľahko zbaví, a potom bez stopy zmizne, mýlila sa. Novorodenec mal šťastie a v smetnom koši, kam ho tínedžerka hodila, zakrvavené a ešte dýchajúce bábätko ľudia včas našli.

Tínedžerka (15) vykonala hroznú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CCTV)

Podľa čínskych médií sa novorodenca ujali rodičia 15-ročnej dievčiny a vzali ho k sebe domov. Dieťa si v koši všimla upratovačka, ktorá si najskôr myslela, že niekto vyhodil bábiku. Potom sa však prizrela bližšie a zhrozila sa. Sused, ktorý v tom čase kráčal okolo, opísal, že dieťa bolo vložené do darčekovej škatule.

Tínedžerka (15) vykonala hroznú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CCTV)

Matka dieťaťa, ktorú po incidente navštívila polícia, uviedla, že býva sama a po pôrode odišla do salónu krásy, kde pracuje. V jej byte čakal policajtov nielen nepríjemný zápach, ale aj nepekný pohľad na toaletu so škvrnami od krvi. Či čaká tínedžerku nejaký postih, nie je vzhľadom na jej nízky vek známe.

Viac o téme: OdpadNovorodenecPôrodKrkavčia matka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu