Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce VIDEO zo školského vyučovania: Spolužiaka prichytil, ako pácha ohavnosť

Zohýna sa nad knihou a droguje Zobraziť galériu (2)
Zohýna sa nad knihou a droguje (Zdroj: YouTube)

BUCAMARANGA - Chlapec sa zohýna nad učebnicou, akoby niečo skrýval. A podľa všetkého to tak aj bolo. Video má totiž odhaľovať, ako šnupe drogu priamo na vyučovaní! Jeho matka je zhrozená a obviňuje učiteľov, že dopustili, aby sa na ich hodine niečo také stalo.

Video pochádza z mesta Bucamaranga v Kolumbii, jeho autorom je spolužiak dotyčného chlapca. Zachytáva, ako školák manipuluje s niečím, čo má v ruke a vzápätí sa nahne nad knihu, akokeby sa chcel schovať za chrbát študenta sediaceho pred ním. No a potom urobí niečo, čo vyzerá ako šnupanie zakázanej látky. Nakoniec z knihy opráši zvyšky drogy. 

Šokujúce VIDEO zo školského
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Inkriminované zábery sa dostali až ku matke údajne závislého chlapca, ktorá okamžite nabehla do školy a žiadala vysvetlenie, ako mohli učitelia niečo také dovoliť. Momentálne sa už prípadom zaoberajú miestne úrady. "Predmetnú školu sa chystáme navštíviť, aby sme zistili, čo presne sa stalo, pretože v školách v našom meste nesmie dochádzať k situáciám, ako je táto," uviedla riaditeľka miestneho úradu pre vzdelávanie, Ana Leonor Ruedaová. 

Šokujúce VIDEO zo školského
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Chlapca museli medzičasom jeho rodičia premiestniť do inej školy, pretože spolužiaci sa vyhrážali, že im porozbíjajú okná na dome. 

Viac o téme: DrogaKolumbiaVyučovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu