Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážila 100 kíl a rútila sa do záhuby: Tesne pred operáciou nastal zvrat, ktorý jej zmenil život!

Amanda s partnerom Zobraziť galériu (2)
Amanda s partnerom (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Sadla som si do sedačky v čakacej miestnosti pred operáciou a zmocnil sa ma dobrý pocit. Konečne som sa vošla do kresla. Keď si toto v mysli vravela Amanda Jones z Británie, ešte nevedela, čo ju čaká. O pár chvíľ nato sa jej prevrátil život hore nohami.

Amanda Jones (45) z britského Gloucesteru mala ísť do nemocnice na operáciu obyčajnej hernie. Matka troch detí si zaplatila súkromnú izbu so samostatnou starostlivosťou. Tesne pred operáciou ju posadili do čakacej miestnosti. Sadla si a konečne pocítila úľavu. Kreslo jej bolo dobré a netlačilo ju. Keď však zistila, že nečaká na operáciu hernie, ale na obviazanie žalúdku, skamenela. „Cítila som sa ponížená,“ tvrdí s odstupom času, informujú britské médiá.

Mohlo by vás zaujať:
Každý môže mať dokonalé fotky: Známa fitneska vám ukáže jednoduchý trik

Amande postupne po každom dieťati pribúdali kilogramy navyše. Až si jedného dňa uvedomila, že už sa ďalej takto nedá. Keď išli s deťmi do parku, ledva sa hýbala a radšej sedela iba na lavičke. Denne konzumovala zemiakové lupienky a celkovo sa nemohla chváliť životosprávou. Takto nabrala váhu vyše 100 kilogramov.

Komplikácie nenechali na seba dlho čakať. Najprv sa ozvali kolená. „Niekedy som sa nemohla ani hýbať. No zlom nastal v auguste 2015. Išla som do nemocnice na operáciu hernie,“ tvrdí Amanda. Potom nasledovala známa situácia. Precitla, keď zistila, kde sedí – v akej čakacej miestnosti. „Vtedy som si uvedomila, kde čakám a že kreslo bolo extra veľké pre obéznych pacientov“.

Keď ju tento zážitok zmenil, začala sa zdravšie stravovať, vypustila „junk food“, teda mastné jedlá a začala sa viac hýbať. Kilá ju postupne opúšťali. „Keď som zhodila tie kilá, cítim sa ako nová žena,“ zakončila Amanda.

Amanda po schudnutí 45 kilogramov a jej manžel Paul
Zobraziť galériu (2)
Amanda po schudnutí 45 kilogramov a jej manžel Paul  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: VáhaKilogramyPremenaAmanda Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu