Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Matka (46) podstúpila hysterektómiu a stala sa závislou na sexe: Čím mladší, tým lepšie!

Sharon Whiteleyová Zobraziť galériu (2)
Sharon Whiteleyová (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Sharon Whiteleyová z anglického Manchesteru mala len málokedy chuť na sex. No v súčasnosti je to presne naopak a ona sa nevie nabažiť intímnych hrátok s mužmi, ktorých strieda ako ponožky. Viní z toho hysterektómiu, ktorú podstúpila pred niekoľkými mesiacmi.

Trojnásobnej matke pred časom našli v maternici trojkilový nádor. Nemala na výber a musela si ju nechať vybrať. Jej život sa ale od zákroku diametrálne zmenil. Zatiaľ čo pred ním mala len málokedy pomyslenie na sex, teraz je ním priam posadnutá. Nezriedka sú jej milenci od nej mladší aj o niekoľko desiatok rokov. 

Matka (46) podstúpila hysterektómiu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Na sex myslím 99 percent času. Čím je muž mladší, tým lepšie. Minulý týždeň som spala s tromi, všetci mali ledva po dvadsiatke. Jeden z nich u mňa zostal štyri dni. Môže za to hysterektómia, spravila zo mňa závisláčku na sexe," povedala Whiteleyová denníku The Sun. 

Matka (46) podstúpila hysterektómiu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dvojročný výskum Univerzity v Marylande jej dáva za pravdu, pretože potvrdil, že intímny život väčšiny žien sa po hysterektómii dramaticky zlepšil. Túžba po sexe je väčšia, majú ho častejšie a taktiež orgazmy týchto pacientok bývajú častejšie a intenzívnejšie. 

Viac o téme: SexZávislosťHysterektómia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu