Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keď lekár zbadal ultrazvuk, zostal ohromený: Ešte väčší šok zažili, keď sa chlapček narodil!

Oliverove háro vidno na ultrazvuku Zobraziť galériu (2)
Oliverove háro vidno na ultrazvuku (Zdroj: profimedia.sk)

NAMPA - Niektoré deti majú to šťastie, či skôr dobré gény, že sa už narodia s hustým porastom na hlave. Ale len málokedy to vidno aj na ultrazvuku. Keď zbadala mamička Olivera, čo sa črtá na obrazovke, zostala ohromená.

Oliver Dunn z amerického Idaha šokoval lekárov, keď sa narodil s hlavou celou pokrytou hustými vlasmi. Teraz má päť mesiacov a nič sa nezmenilo; vyzerá ako blonďavý pankáč, s ktorého sú ľudia namäkko. Jeho vlasy rastú tempom až 2,5 centimetra za mesiac a nech s nimi robia chlapčekovi rodičia čokoľvek, stále skončia postavené smerom nahor. 

Keď lekár zbadal ultrazvuk,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Oliver sa narodil ako veľký vlasáč a odvtedy sa nič nezmenilo. Akurát to, že jeho vlasy sú dlhšie a ešte hustejšie. Teraz merajú zhruba dvanásť centimetrov a vyzerajú, akoby syna zasiahol elektrický prúd. Nič nepomáha, žiadny gél ani iné prípravky," povedala mama Angie. 

Keď lekár zbadal ultrazvuk,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Oliver pútal pozornosť svojimi vlasmi ešte keď bol v jej brušku. Sú dokonca vidno na ultrazvuku, ktorým nastávajúcu matku vyšetrovali počas tehotenstva. Pohľad naň prekvapil aj lekára. "Wow, to je ale veľa vlasov," vyhlásil vtedy. Angie dúfa, že Oliverove vlasy zostanú také, aké sú teraz. Akurát ich bude treba asi častejšie strihať, pretože rastú rýchlejším tempom ako u väčšiny dospelých. 

Viac o téme: Vlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu