Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor na výlete s Austrálčanom: Z lásky sa pre cestovateľku (22) stali dva mesiace pekla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Mladá žena z Veľkej Británie mala krásne plány. Pred tromi mesiacmi sa v Austrálii dala dokopy s mužom, ktorý sa jej zapáčil a spolu sa vydali na spoznávanie zaujímavostí krajiny. Počas cesty sa však romantické čaro zmenilo na obrovské utrpenie. Obeť musela znášať neustále znásilňovanie a bitie svojho partnera, až kým na ňu netrafila policajná hliadka a nezachránila ju.

Horor dievčinky (4) v Bulharsku: Hotelová vírivka ju pripravila o kus čreva

Žena, ktorá nemôže byť podľa portálu mirror.co.uk z právnych dôvodov menovaná, sa dohodla na výlete s mladíkom z austrálskej Manundy. Ich vzťah však trval iba chvíľu a neskôr sa zmenil na rukojemnícku drámu, ktorá sa odohrávala od 2. januára do 5. marca počas cesty po krajine.

Obeť zachránila policajná hliadka počas rutinnej dopravnej kontroly vo vnútrozemí Queenslandu v nedeľu popoludní. Mladá žena, ktorá sedela za volanom, mala na tvári vážne poranenia a bola v extrémnom stave núdze. Polícia objavila útočníka, ako sa skrýva v úložnom výklenku auta. Muži zákona previezli vystrašenú obeť do nemocnice, kde jej ošetrili zlomeniny, modriny a rezné rany na tele.

Cesta, na ktorej polícia auto zastavila.
Zobraziť galériu (2)
Cesta, na ktorej polícia auto zastavila.  (Zdroj: google street maps)

Násilník sa objavil hneď v pondelok na súde, kde ho obvinili zo štyroch prípadov znásilnenia, ôsmich prípadov napadnutia, štyroch prípadov škrtenia a dvoch prípadov obmedzovania slobody. Taktiež čelí obvineniu z drogových deliktov. Nad svojimi činmi zatiaľ môže premýšľať vo väzbe. Vyšetrovanie naďalej pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu